רנו טווינגו

BigMak22

New member
רנו טווינגו

ראיתי את הרכב היום, נראה מעניין כמה שאלות: 1. למה הוא זול כל כך ? 2. האם הוא אמין ? מישהו מכיר את הרכב ?

© DrorZi

New member
1. ככה 2. כן אם שמרו עליו

בארץ לא מעריכים את האוטו מספיק (הוא נראה קטן מידי מבחוץ, ישראלים לא אוהבית אטו שנראה קטן כזה, בנוסף הוא צרפתי אלוהים ישמור...) אם הוא טופל במוסכים מורשים לפי הספר וכו אין לו סיבה להתקלקל יותר מידי, בעקרון הגיר החצי אוטומט שלהם טיפה חלש בתחום האמינות אבל גם זה ניתן לטיפול.
דרור זי.

exchanger

New member
זה לא הרכב שג. יפית פרסמה בשעתו?

"המכונית לצעירים"? אותה אחת שבה משענת המושבים הקדמיים מתחברים עם הספסל האחורי כשהם מוסטים לאחור? תופעה היוצרת מעין מיטה היכולה לנוע על הכביש?

../images/Emo5.gif

עכשיו, גם אם זה לא נכון... הטווינגו לעולם לא תיראה אותו דבר בעיניי אחרי ההודעה שלך...
ג. יפית ?

Rשף

New member
לא יודע לגבי ג.י. אבל מטה כנראה כן

שמעתי ולא הספקתי לבדוק שהכסאות אכן הופכים למיטה. נהגתי יום שלם על טווינגו מהשכרה, ברודוס, עם הרבה יותר מ 100,000 ק"מ ובמצב תחזוקה קטסטרופאלי ומאד נהניתי.

be_roo

New member
נבדק. ביליתי כמה עשרות שעות

שינה בשיעורים החופשיים שהיו לי. רדיו בעוצמה נמוכה, שעון מעורר....

be_roo

New member
מול חזית בית הספר

אחרי שביקשתי מהמזכירה לבוא להעיר אותי למקרה שהשעון לא יפעל? כן, שינה. את עומסי הלחצים בדק מישהו אחר.

falou

New member
הלו, הלו! שקול מילים או...../images/Emo11.gif../images/Emo67.gif

fazer

New member
שקלתי, ועכשיו...

אתה רוצה לספר לנו משהו על עומסי הלחצים שהטווינגו יכולה לעמוד בהם? אני מבין שהיא כמו אופנוע ספורט - טובה בהשכבות....אולי באמת הייתי צריך לקנות טווינגו ולא 106.
Fazer

falou

New member
רכב עירוני מעולה, אם לא מושלם.

מרווח מאוד (4 מבוגרים נכנסים בלי בעיות), שימושי (מושב אחורי שניתן להזיזו על מנת להוסיף חלל למטען או להשכיבו ולקבל וואן קטן), מזגן מצויין, קל לתמרון (שטח שמשות גדול ותנוחת ישיבה 'שולטת') וחמוד. נוסע לא רע בכבישים בין עירוניים, אבל לא מעל 130 (כחדש...). התנהגות כביש בטוחה אבל לא ספורטיבית בעליל. מנוע בסדר, אבל קצת מחוספס ומיושן. לא מכיר את גיר ה-Easy (חצי אוטומט), אבל רבים החליפו אותו לרגיל בגלל בעיות. אם היה אפשר לקנות היום אחת כרכב שני הייתי שוקל זאת ברצינות.נ

GUNMAN 07

New member
יש אחת כזאת ירוקה ברחוב מתחתיי

כל מי שעובר לידו אומר אוי כמה האוטו הזה מכוער . זה כל פעם מצחיק אותי מחדש.

גרמי

New member
צלם אותו מהר!! לפני שיעלם!!

אם תחכה למחר שוב תפספס אותו כמו שקרה עם הפיאט והטויוטה! אתה לא לומד מטעויות?

GUNMAN 07

New member
אהה בוא נראה ...

טויוטה סליקה
vs רנו טווינגו פיאט קופה
vs רנו טווינגו על מה יותר שווה לבזבז זמן הטויוטה והפיאט כבר נעלמו ואני מקווה שיחזרו מתישהו . הטווינגו כבר כאן 6 שנים והיא עדיין כאן. טוב בהזדמנות אני אצלם אותה

Lancelot99

New member
סתם שאלה, מה כ"כ מיוחד בסליקה?

אורים כזאת פה ושם ובינינו? היא לא מי יודע מה
הקופה חמודה ויוצאת דופן, אבל גם אותה רואים

GUNMAN 07

New member
אני ראיתי כזאת פעם ראשונה לפני

לפני יומיים היא יפהיפיה . ראיתי בקאר פוליו שהמנוע שלה בכלל לא משהו . 8 שסתומים 130 כוח סוס . 20 קג"מ מומנט . מנוע 2200 ! אבל החדשות הרבה יותר טובות רק חבל שאין אותן בארץ

למעלה