רנולוקס

אנדי9

New member
רנולוקס

מישהי מכירה את כיסאוות הבטיחות של רנולוקס???

מכירה

אלו כסאות כבדים ומיושנים. הייתרון היחיד שלהם הוא שהם מסתובבים על צירם. אבל את אותו ייתרון אפשר להשיג בכיסאר מודרני יותר: Bebe Confort ניתן להשיג ב"טויס אר אס".

UmaGuza

New member
ממש לא מדויק

לא ברור לי מה כבד ומיושן בהם (מה רלוונטי משקל של כסא בטחות, ובעיצוב הם לא שונים מהרבה דגמים אחרים בשוק ואפילו יפים מרובם) יש להם דגם אחד שמסתובב על צירו, הוא דווקא לא הדגם המומלץ שלהם. היתרון שלהם הוא בכך שעשויים משלדת מתכת וספוג כמו של מושבי הרכב כך שלא מתבלים עם השנים (כמו הכסאות העשויים פלסטיק) ולכן גם אין להם תאריך תפוגה וניתן להשתמש בהם מעבר לחמש שנים. כמו כן עפ"י מבחנים הם אמורים להיות בטיחותיים מאוד כיוון שהספוג בולם חלק מעצמת המכה ובעלי הגנת צד. לנו יש דגם נקסט קומפורט באחד הרכבים, היתרונות שלו שהוא נוח כמו כורסא, י שלו מצב ישיבה ובקלות ניתן להעביר למצב חצי שכיבה, הקשירה שלו לרכב נוחה ויעילה מאוד, הכיסוי יורד בקלות לכביסה אבל החסרון שלו הוא בקשירת הרצועות, תמיד הן מצליחות להסתובב איכשהו ולהסתבך והנעילה שלהן לא נוחה במיוחד.

הכל שאלה של טעם, ושל צרכים אינדיבידואליים

לי, בתור אחת שסובלת מבעיות גב, המשקל הגבוה הוא חסרון רציני (נניח למקרה של העברה לאוטו אחר), ולעומת זאת הסיבוב על הציר הוא גאולה של ממש

אנדי9

New member
קראתי

לא יודעת בחנות אתמול המליצו לי עליו,ואחכ קראתי בפורומים המון ריקושטים עליו .....לעומת הברייטקס והמקסי קוזי לכן ההתלבטות .....וכך אני "מתמזמזת עם עצמי" לגבי כיסא עד שאדע מה לקנות

למעלה