רן נקש

boxerdude

New member
רן נקש

ממי רן נקש למד קרב מגע?...האם הוא קשור לאירגון קרב מגע מסויים? ואם לא אז מאיזה מורה הוא למד?...אל תתחילו לרשום לי מה זה משנה לך וכל זה...סתם שואל שאלה ממי שיודע...תודה

imkm

New member
רן נקש

בתור אחד שמכיר אותו מצויין, ישנתי איתו בלדר שלוש שנים במדור בצבא, אומר כי רן הוא היה אחד המדריכים הבולטים בצבא ואחד הספורטאים בתחום המגע מלא מהבולטים שהיו לאורך השנים.
לאחר השחרור התאמן רן אצל גבי נח בארגון העולמי לקרב מגע והוסמך שם לחגורה חומה או שחורה בזה אני לא בטוח ואף דרכם ביצע קורס מדריכי קרב מגע.
כיום רן יחד עם עוד חברי הצוות שלנו בצבא מובילים שיטה שבנויה על דרכו בתור שועל קרבות ותיק וניסיון הדרכה אדיר כפי שמאפיין את כל חברי מדור קרב מגע בצהל.

boxerdude

New member
מגניב ועוד שאלה

גבי נח הוא של ikmf שבעצם התפרק לא?...שהיה עם אייל ינילוב ואבי מויאל ואלי בן עמי?...ידוע לך למה האירגון התפרק?...ואם כן אז לאן התפזרו כולם? ידוע לי שאייל ינילוב הקים אירגון עולמי בשם krav maga global שיש פה נציג שלו בארץ בשם זאב כהן והמכון שלו זה אימפקט קרב מגע אם אני לא טועה...

kagekun

New member
כל אחד הלך לדרכו

למה? כנראה שבגלל כסף ומלחמות אגו.

גבי הקים ארגון משלו בשם ikm ועדיין יש לו את המכון שלו בנתניה.

אבי ועוד מספר מדריכים ממשיכים עם הikmf ומתרכזים בעיקר בשוק הבינלאומי.

boxerdude

New member
אבל

לפי מה שהבנתי ikmf אינו קיים יותר...כפי שרשמתי אייל ינילוב הקים את krav maga global שאכן פונה לשוק הבינלאומי, גבי נח אכן ikm בנתניה,אלי בן עמי ואבי מויאל לא יודע איפה הם מסתתרים...לא מצאתי שום אתר שלהם באינטרנט חח...

kagekun

New member
קיים גם קיים

למשל פה

ויש גם בירושלים ואולי בעוד כמה מקומות. מדריכים לא חסר בכל אופן.

איפה אלי? היה יחד עם גבי בהתחלה ועכשיו אולי בפנסיה.

boxerdude

New member
איפה..

רק בירושליים יש ikmf?...אין בעוד מקומות בארץ באיזור המרכז?...הרי אבי מויאל לא מלמד בראשון?

kagekun

New member
ואייל מלמד איפשהו בארץ?

אני חושב שאבי לימד פעם בראשון (בעבר). היום כולם עסוקים בעיקר עם חו"ל.

kagekun

New member
גבי עכשיו זה IKM

ויוסי שמואלי (אחד המורים הותיקים) מלמד בירושלים ובטל שחר ואולי גם בעוד מקום. שאר המדריכים ממשיכים להיות פעילים בקרב מגע ואולי גם בהדרכות מאבטחים. לא יודע למי עוד יש קבוצות פעילות. אפשר לשאול את אבי ישירות. בכלל היום בקרב מגע מי שיש לו קצת ניסיון מעדיף לפמעמים להפוך עצמאי ולא להיות תלוי בארגון כלשהו. מי שאוהב ארגונים זה בעיקר החבר'ה מחו"ל שמרגישים שיש להם איזה קשר לארץ ולמורשת של אימי. זאת למרות שגם בחו"ל יש כבר רבים שהבינו את השיטה ופשוט מקימים ארגון משל עצמם ואף מכשירים מדריכים.

למעלה