רן דנקר עשה צבא? ואושרי כהן? בכלל מי מהשחקנים משתמט??
א אגם29 New member 27/7/06 #2 אני יודעת ש...../images/Emo121.gif רן שירת שנתיים.. בטח יש אנשים שידעו לענות לך על אושרי.. ופעם הבאה לנצל"ש בבקשה..
אני יודעת ש...../images/Emo121.gif רן שירת שנתיים.. בטח יש אנשים שידעו לענות לך על אושרי.. ופעם הבאה לנצל"ש בבקשה..
א אפריים התולעת New member 27/7/06 #6 אני חושב שהיחידים שעשו צבא הם.... דנה עדיני ועידו מוסרי.....ונינט כמובן...
E EllaDaRkAnGeL New member 27/7/06 #7 ואללה?איזה סרחות הם! חבורת משתמטים אחת גדולה מישהו יודע מה עם אניה? ולמה אושרי שירת רק חצי שנה?=// ודנקר שנתיים?
ואללה?איזה סרחות הם! חבורת משתמטים אחת גדולה מישהו יודע מה עם אניה? ולמה אושרי שירת רק חצי שנה?=// ודנקר שנתיים?
S shiri li New member 27/7/06 #8 אז ככה: אושרי השתמט. הוא לא שירת בצבא. רן שירת שנתיים, ואז הוא התקבל לשיר שלנו. אניה שירתה בטוח, לא יודעת כמה זמן.
אז ככה: אושרי השתמט. הוא לא שירת בצבא. רן שירת שנתיים, ואז הוא התקבל לשיר שלנו. אניה שירתה בטוח, לא יודעת כמה זמן.
ג גמבה חמודה מאד New member 27/7/06 #11 אושרי שירת בטוח, ראיתי תמונה על מדים. לדעתי הוא התשחרר אחרי חצי שנה.
L L I H I 2005 New member 27/7/06 #9 ../images/Emo207.gif בקשה הייתה לי שפלה בהקלטה של כמה פרקים בשיר שלנו לאח שלי... פרקים 49-52. מישהו יודע איפה אני יכולה להשיג אותם או אם למישהו יש אותם במחשב? זה יעזור לי מאוד, תודה
../images/Emo207.gif בקשה הייתה לי שפלה בהקלטה של כמה פרקים בשיר שלנו לאח שלי... פרקים 49-52. מישהו יודע איפה אני יכולה להשיג אותם או אם למישהו יש אותם במחשב? זה יעזור לי מאוד, תודה
G gal255 New member 28/7/06 #13 המשתמטים רונה לי ומלי לוי. אושרי עשה חצי שנה. ורן עשה שנתיים והשתחרר מסיבות מסוימות, רפואיות אם אני לא טועה ופחות מחודש אחרי שהוא השתחרר הוא התקבל לסדרה.
המשתמטים רונה לי ומלי לוי. אושרי עשה חצי שנה. ורן עשה שנתיים והשתחרר מסיבות מסוימות, רפואיות אם אני לא טועה ופחות מחודש אחרי שהוא השתחרר הוא התקבל לסדרה.
ר רוזנצוייג New member 28/7/06 #15 ואם יורשה לי להוסיף אושרי סיים טירונות וחצי והשתחרר על "אי התאמה לצה"ל".