רן אדרי - מורה ענקי

MOVEMENT

New member
רן אדרי - מורה ענקי

אני חייבת להמליץ לכם על מורה ענק שהכרתי השנה - קוראים לו רן אדרי. זה המורה הכי טוב שהיה לי אי פעם. נתחיל בזה שהוא כישרוני בטרוף. השעורים שלי הכי קשים, הכי מקדמים והכי מהנים.אני רוקדת אצלו בסטודיו בראשון לציון. הוא עכשיו פתח שם. אם מישהי באמת רוצה להתקדם ולהנות ממחול כמו בסרטים זה המקום להיות בו. הוא לא פלצני כנו ורדה שובל והוא לא סתם כמו גוף ראשון ואחרים. אתן עוד תגידו לי תודה ששלחתי אותכן לשם. לפי מה שהבנתי הוא מעביר סדנאות בכל הארץ, אז קורב לוודאי שיש מישהי שמכירה אותו. אם כן אני אשמח לתגובות. הבן אדם פשוט ענק (ואני לא מגזימה). הוא מקצוען, הוא שם לב לכולן והוא מקדם שחבל על הזמן.

Ballerino

New member
הוא באמת מדהים!

אני רוקדת אצלו ואתמול היו לי שעתיים רצחניות איתו... פשוט מורה מקסים עם חוש הומור ומקדם בצורה מדהימה. דרך אגב אני חושבת שהקורס קיץ שלו הוא מה-3 ביולי ועד ה-21. ואני בטוח הולכת!!!

maholnikit

New member
או מי גד!!! כל כך מוזר לי

לשמוע את כולם אומרים את זה....איך זה נהיה פתאום??? הוא לימד אותי בשנתיים האחרונות ( לא כולל השנה...) וממש לא אהבתי את הבנאדם...

MOVEMENT

New member
משהו אצלך לא בסדר

כל תלמידה של רן שניתקלתי בה רק אומרת עליו דברים טובים (ויש לו המון תלמידות), את הראשונה שלא מחבבת אותו. אני יכולה רק לומר לך שאני מצטערת בשבילך, כי אם איתו לא הסתדרת אז....

amitush26

New member
../images/Emo187.gifטוב תירגעי

אז היא לא אהבה אותו! כל אחד והדעות שלו! מה זה "משהו אצלך לא בסדר"? משהו אצלך לא בסדר אם את לא יודעת לכבד דיעות של אחרים.

maholnikit

New member
וואי תרגעי....

סך הכל אמרתי שאני לא הסתדרתי איתו...זה לא אומר שמשהו לא בסדר איתי... יש מלא מורים שאני התסדרתי איתם ואנשים אחרים לא...אז מה... אז.....??? מה זה אומר עלי???

MiniMe20

New member
אממ...

הוא באמת מדהים... הוא עשה לנו סדנא לפני חודש והיה ממש מצויין. אני חושבת ללכת לרקוד בסטודיו שלו... איך זה הולך? זה שיעורים פתוחים או קבוצות?

MOVEMENT

New member
כדאי לך

זה הולך לפי קבוצות. יש מודרני, קלאסי, ג;אז, היפ-הופ ואפילו פלמנקו.

ballet20

New member
לגבי הקורס...

שאתם מדברים עליו...לאילו גילאים? ואיפה? כי אני גם מחפשת משהו קצת יותר אינטנסיבי בקיץ, אחרי הסמסטר...

Ballerino

New member
אני יודעת שהוא מחלק לקבוצות ע"פ רמה

וכנראה גיל גם נכנס בקטגוריה הזאת. בכל מקרה, מה-3 עד ה-21 ליולי. יהיה ממש אינטנסיבי, כל יום קלאסי של שעה וחצי ואז עוד שיעור של שעה ורצי של מודרני/היפ-הופ/פלמנקו/ג'אז ואולי עוד דברים. בכל מקרה כמו שכבר אמרתי אין על רן!!!! הוא אמר שהוא מביא מורים מחו"ל, איזה אחת שקוראים לה ניקולה (נראה לי שהיא מלמדת ג'אז) ועוד אנשים. הוא בטח יחלק פליירים עוד איזה בקרוב אז אני אודיע עוד פרטים על הקורס כשאני אדע משהו... הא, וזה בראשון לציון.

pink banni

New member
אממממ../images/Emo5.gif

ורדה פלצני פלצני אבל לא רואה את רן אדרי מבחינת רמה וגוף ראשון סתם???...את רוקדת שמה שאת יודעת???... =\

dance diva

New member
אממ...

ורדה אולי קצת פלצני אבל יש שם רמה הרבה יותר מאצל רן אדרי.. גוף ראשון סתם??? היית מתה מאמי

pink banni

New member
=\....

אני שואנת מסרים אז אני עונה לך פה.. אני אישית לא הייתי בשיעור שלו אבל חברה ממש ממש טובה שלי כן...והוא לא כזה כמוש עשית ממנו... ומה את רוצה מהחיים שילי??. מי אמר עליו משו רע??.. וגוף ראשון אחלה סטודיו שתיהיה בעיניין ועם רן כל כך טוב איך שזה שלא שומעים עליו בראשון?... ועל "גוף ראשון" שהם בכלל "סתם" כן שומעים?..

MOVEMENT

New member
בקטנה

התשובה כל-כך ברורה: כמה זמן גוף ראשון קיים וכמה זמן רן קיים!!! הוא פתח רק השנה... תבואי לקורס קיץ ותראי בעצמך...

למעלה