רמת פעילות

ahdrs16

New member
רמת פעילות

שלום רב
אני אב של קצין בצנחנים כיום קצין ביחידה מסווגת
במעבר בין השרות בצנחנים ליחידה החדשה הובטח לו ע"י מפקד היחידה /קצין ביחידה על מתן רמת פעילות ברמה א+ כיום ובמשך 8 חודשים אחרונים מקבל רמת פעילות ג הקצינים ביחידה מתרצים כול הזמן שהנושא נמצא בדיונים אני רוצה לציין שאין ברשותו מסמך כתוב ישנה הבטחה בעל פה56
1.האם יש הוראה שמגבילה תעסוקה של הקצין ברמת פעילות כזו ( לדוגמא תרגיל בשטח . ניווטים או מטווחים או כול פעילות מבצעית או אחרת)?
2.האם מחויב קצין יחידה לתת סיכום ראיון כתוב?

אריה

deathcaster

New member
מוזר, השבתי לך וזה לא נשלח

בכל מקרה...
1. אני לא בטוח שהבנתי את השאלה, אבל אם כל היחידה מוגדרת ברמת פעילות (רמ"פ) א+ אז כל חייל בה אמור לקבל רמ"פ כזו. אם כל היחידה מקבלת רמ"פ ג' אז כולם יקבלו רמ"פ כזו. אם מדובר ביחידה בה בעלי תפקידים מסוימים יקבלו רמ"פ שונה מאחרים (ויש כאלו) אז ישנם תנאים מסוימים בכדי לקבל את אותה רמ"פ. מהם התנאים? לרוב מס' הימים שבה שוהים ולנים ביחידה ו/או בפעילות מבצעית במסגרת היחידה, אבל זה לא התנאי היחיד, אני לא חושב שניתן לפרט יותר מעבר לזה בפורום פתוח באינטרנט ולכן לא אעשה זאת.

2. ברמת העיקרון כן, אבל גם סיכום ראיון כתוב לא מהווה אסמכתא לקיום הבטחה שנכתבה עליו. זה לא חוזה רשמי, בצה"ל לא קיימים יחסי עובד מעביד, וברוח הקיצוצים הקיימת כיום בצה"ל, גם הבטחה שנחקקה באבן ע"י תולעת השמיר התנ"כית המיתולוגית, כמוה כקליפת השום.

צריך לזכור שתפקידו של חייל בצה"ל וקידומו נקבעים בראש ובראשונה ע"י צרכי צה"ל עצמו ולא על בסיס גחמה של מפקד כזה או אחר.

שהיה לבנך בהצלחה.

sayar3

New member
אני ממש מקווה שבנך יוצא הביתה ע"פ רמת הפעילות

משמע-כל יום ולא "טוחן" לילות וסופש"ים על סמך התחייבות בעל פה של מפקדיו....אף אחד לא יחזיר לו את זה.

למעלה