רמת השופטים

michaeli45

New member
רמת השופטים

התאכזבתי הערב מי רמת השיפוט באופן כללי,ובכלל מי חוסר הנימוס וחוסר האינטליגנציה של אלדד שרים,כאשר היה צריך להביע את דעתו על בני אלבז,הוא התמקד בחוות דעתו על אהוד מנור ז"ל שכבודו במקומו ולא ישכח,פעמים המנחה שאלה אותו בענין דעתו על אלבז,והתעלם,וכולם ראו איך אלבז עומד במבוכה,מה זה צריך להיות ההתנהגות הזולה והמעליבה,מי אלדד שרים לא ציפיתי להתנהגות כולכך זולה פוגעת ומעליבה,ואים הוא יתנצל זה המעט שיציל את כבודו אים יש לו,

לפחות לא ביטלת את עברו/tapuzforum/images/Emo37.gif

ולא השגת על רמתו המקצועית כשם שעשתה אחת הגולשות עם יוני רועה. אני לא ממש זוכרת מה אמר שרים על בנג`ו היום אבל הוא מחמיא לו הרבה

abigl

New member
התכנית היתה לזכרו של מנור וכל הזמן שולבו

סיפורים. גם קובי אושרת דיבר באריכות בקטעים אחרים וגם שרים דיבר לפני כן בין לבין בזמן השיפוט על ההיכרות האישת. פשוט בני היה אחרון והיה צריך להמשיך את התכנית שכבר התראכה גם ככה בגלל בחירת השירים להיום ועוד. לא לדאוג, בני מקודם ע"י הערוץ וההפקה ואם מישהו אחר היה מדבר ופועל כמוהו בבית - כבר היה עף מזמן. "לי היה כאן צבא מההתחלה" "אני הייתי מניפולטיבי עם האנשים לקידום ענייני הדת ובכלל" "הקבוצה שלנו סימנה את הקבוצה השניה" את כל זה אמר בכל מיני שיחות עם שאבי בתוך הבית. שאבי אמר לו שזו לא מטרת התכנית ואיך זה שההפקה לא שמה לב, אבל הם לא עשו דבר. אז לא נורא אם היה צריך לחכות בסבלנות ולהקשיב רגע לדברים חשבוים שמעניינים יותר את הצופים. וגם לא נורא שיום אחד לא יצא מצטיין.

michaeli45

New member
הבהרה לתגובה

לא התכונתי מדוע בני לא מצטיין,ולא התכונתי מדוע דיבר באריכות בעניין אהוד מנור ז"ל,התכונתי לכך שפעמיים המנחה ביקשה את דעתו בעניין השיר שבני ביצע, והתעלם מימנה,וכאשר הוא סיים לדבר היא שאלה אותו שוב מה בכול זאת דעתך בעניין השיר,ואז בזילזול מופגן אמר את דעתו,לדעתי בני היה המום ונבוך מי אלדד שרים,וזה בשידור ישיר,פשוט זה לא ניראה לי טוב,

למעלה