רמי:

sowhatt

New member
רמי:

1) *האם יש משהו בזה שאומרים שלאכול בשר בבוקר או איך שקמים זה לא טוב? *חוצמזה האם יש אוכל שלא טוב לאכול אותו בבוקר/איך שקמים? 2) יש לי גיבוש לצנחנים בעוד כחודש..., הבעיה היא שאני כרגע נמצא בתוכנית היפרטרופה שגם אותה שיניתי רק לפני 3 שבועות משהו כזה... האם אני יכול לשלב בתוכנית הניפוח שלי כמה אלמנטים נוספים לכושר? שכיבות שמיכה התחלתי לעשות באימוני חזה, אבל אני לא יודע אם פעמיים בשבוע מספיק כדי להשתפר באופן משמעותי לגיבוש. וריצה ארוכה וסיבולת לב ריאה אני מוכרח לשפר. לוותר על ה"ניפוח" קשה לי מדי, כי המבנה גוף שלי גם ככה רזה, ועד שכבר הצלחתי להגיע לניפוח מסוים, חבל לי להפסיק אותו... יש אפשרות לשלב מרכיבי גיבוש לתוכנית אז?

sowhatt

New member
ועוד שאלה

לגיבוש אני צריך שריצת ה2000 שלי תהיה לפחות בקצב של 15 קמ"ש.... וזה קצב יחסית ממש מהיר, אני נגיד עומד היום על קצב של 12.5 קמ"ש לריצת 2000.... איך אפשר לשפר את הריצה ומהר?

2000

רוץ ריצות של 3000 בקצב הכי מהיר שלך עד 3 ימים לפני הגיבוש. ב-3 ימים האחרונים תנוח מנוחה מלאה.

תשובות

1. בבוקר מומלץ לאכול בעיקר פחמימות וסיבים תזונתיים כלומר קורנפלקס + פירות 2. כן, מומלץ מאוד להתחיל לשפר את היכולת האירובית שלך - בעיקר בריצות בצורה הדרגתית. אם כי הזמן שעומד לרשותך הוא קצר מדי.

sowhatt

New member
אתה מציע לי לשפר את היכולת האירובית

ע"י מה שאמרת בהודעה הקודמת? לרוץ 3000? אני מתאמן 4 פעמים בשבוע על ניפוח, פעמיים על כל קבוצת שרירים: A: חזה, יד קדמית [קצת אמות], כתפיים B: רגליים, גב, יד אחורית ובטן אני משלב 3 פעמים בשבוע. לרוץ ריצת 3000 4 פעמים בשבוע זה בסדר? זה יוצא לי יום כן, יום לא...כלומר יום מנוחה בין ריצה לריצה.... זה בסדר?

sowhatt

New member
אוקי, המשך.

רמי אני צריך לשפר את סיבולת לב ריאה, ריצת 2000, ושכיבות שמיכה. החלטתי לשלב לכל אימון [A,מנוחה,B,מנוחה,A.....] בסוף האימון ריצת 3000 מטר. חוצמזה כדי לשפר את היכולת בשכיבות שמיכה [הצלחתי בחדר כושר לעשות 30,20,20]... לעשות כל אימון שכיבות שמיכה 3 סטים , כל סט עד לכישלון. כשבאימון A שהוא חזה הידיים יהיו רחבות ובאימון B שהוא כולל יד אחורית הידיים יהיו קרובות יותר אחת לשנייה. איך זה נשמע לך? למשך חודש עד לגיבוש... יש הערות?

שיפור

שכיבות שמיכה - 4 סטים עד כשלון. תתרכז בעיקר בשריר החזה (הוא גורם מגביל תנועה בתרגיל) כלומר מרפקים החוצה ידיים מעט רחבות מרוחב כתפיים.

sowhatt

New member
הכוונה שלך היתה ש

שכל אימון לעשות שכיבות שמיכה שמתרכזות לחזה? גם באימון של גב+יד אחורית? או כמו שאמרתי פעמיים לחזה ופעמיים ליד אחורית?

sowhatt

New member
אם כבר אז כבר, עוד שאלה משורשרת::

אימון גב: חימום ראשוני- 2 סטים של 8 מתח. פולי קדמי עם מוט "V", סט חימום+3 סטים. Seated Row [מכונה][אחיזה רחבה למקרבי שכמות], 4 סטים. פולי מאחורי העורף [מוט], 3 סטים. העבודה על הגב בסדר?

sowhatt

New member
ועוד שאלה אחת נוספת......

בתרגלים לכופפי המרפק, חשוב מאוד לדאוג לזה שהזרוע תהיה נייחת, שרק האמה ´תזוז´ נכון?

sowhatt

New member
רמי תהיה ברורררר ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

תשובה חיובית ?, כלומר, אם אני רוצה להשתפר בשכיבות שמיכה, עדיף לעשות באימון חזה ידיים רחבות ובאימון יד אחורית יד יותר קרובות?

עוד

אם אתה רוצה לשפר שכיבות שמיכה אז השריר הדומיננטי הוא החזה לכן תעבוד עם ידיים רחבות.

למעלה