רמי

operationss

New member
רמי

אני מוסיף שוב את ההודעה שלי - לא ענית עדיין והיא פשוט נדחקה כבר לעמוד הקודם, אז הנה היא (מצטער על ההצקה והכפילות) : " ראשית שוב אפתח בדברי הלל לכבודך - אני כבר מתאמן עם 60 ק"ג בלחיצה בשכיבה - אז שוב - תודה. שנית - כבר שאלתי פה לגבי כאבים באמות והשבוע אני הולך לראות רופא צבאי בתקווה שהוא יגלה מה הבעיה. זה לא נראה לי כמו דלקת משום שזה לא כואב מחוץ למכון וגם במכון הכאב הוא רק בעבודה על דו ראשי עם מוט בישיבה. היום אחד המאמנים אמר לי שאפשר לטפל בבעיה על ידי רצועות - כאלה ששמים על אזור כף היד והן מחזיקות את היד - הוא אמר שזה מחלק את העומס וימנע את הכאב. ראיתי הרבה משתמשים ברצועות כאלה - זה נכון או שהוא סתם מנסה למכור לי עוד מוצר ? בכל מקרה אני אשמע השבוע דעה של רופא ... תודה. "

schedule

New member
כאבים באמות - תגובה

טוב, אז בתור אחד שעבר את הנושא כבר לפני שנה הנה המלצותי... הבעיה היא משקל גבוהה יותר מדי בזמן מהיר מדי, כלומר העמסת משקל רב תוך פרק זמן קצר על היד, ומכיוון שהאמות שלך עדיין חלשות הרי המלצות (רובם מרופא): 1. מנוחה של שבועיים מתרגילי דו ראשי+אמות. 2. יש תרופה אנטי דלקתית שנקראת ניקוסין צריך בעקרון מרשם אבל הרוקחים בבתי מרקחת פרטיים מחלקים אותה חופשי. 3. אני השתמשתי באדויל (ADVIL) לשם הורדת הכאב מה שמאוד עזר לי באימונים. 4. יש תרגיל שממש נותן פיזיותרפיה לאמות, קושרים משקולת (צלחת) עם חבל למוט של מתכת או לסתם חתיכה של מטאטא (באורך של בערך 40 ס"מ) ומסובבים את המוט עד שהמשקולת עולה למעלה ואחרי זה לכיוון השני עד שהיא יורדת למטה. זהו. בעקרון רופאי משפחה רגילים לא מבינים כמעט כלום בספורט אז חבל על הזמן שלך ,תקשיב לבעלי ניסיון או רופאים שמתמחים בספורט. בהצלחה

למעלה