רמי...

רמי...

תגיד לדעתך מולטי טריינר שעולה 4000 ש"ח,זה הרבה או קצת?!? של חברה גרמנית אוף שכחתי את שמה,אבל המוכר אמר שזה חברה מוכרת.

Einatm

New member
קו את שם הדגם המדוייק ואת שם החברה

ותעשה סקר שוק בין כמה חנויות שמוכרות ציוד כזה. רק אז תדע אם המחיר מוגזם או לא.

אולי KETTLER ?../images/Emo2.gif

סתם לידע כללי רק שתדע שבכל המולטי טריינרים הקלאסיים יש את אותם תרגילים ואני קניתי אחד ב1800 ש"ח .. ולא משהו זבל ! אני חושב שעל המולטי טריינר שראית אתה משלם יותר על ה"שם" מאשר על המכשיר , תעשה חושבים וסקר שוק ותחפש מה שמתאים לך מבחינה כלכלית ומבחינת המכשיר !

כן זה השם !!! KETTLER.....

תשמע ראיתי משהו ב-1800 ש"ח,אבל זה לא משהו !! הוא פחות יציב פחות טוב,הוא עשוי מחומרים פחות טובים. זה שעולה 4000 ש"ח,יש בזה עוד מתקן שמחזיק את המשקולות. שאין את זה במולטי טריינר שעולה 1800 ש"ח. אם המאמן לא היה בא,אני מעריך שאבא שלי היה סוגר על המולטי טריינר שעולה 1800 ש"ח. אבל הוא בא ישב על המכשיר ראה כמה שהוא לא יציב,אמר לא עזוב אם אתה כבר קונה אז תקנה מכשיר טוב. גם ככה זה עולה הרבה כסף,אז אתה מוסיף עוד 2500 ואתה קונה משהו פי 1000 יותר יציב ויותר טוב. המכשיר עצמו עולה 4000, עוד 300 ש"ח עולה המשקולות. ו-200 ש"ח הובלה + הרכבה. שנה אחריות נותנים לי,לא רע. אלא אם כן אני ימצא משהו יותר זול,לכן אנחנו עושים סקר שוק ונראה.

השאלה ..../images/Emo94.gif

השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך היא אם המכשיר שראית ב4000 ש"ח מתאים לך. אין כל ספק שהמכשיר שראית יותר טוב מהמכשיר שאני ראיתי ושהמכשיר שלך יחזיק יותר זמן , אבל השאלה היא האם הוא יותר מפי 2 יותר טוב ?! ואני חושב שלא כי אני יודע על איזה מכשיר אתה מדבר וזה מכשיר סטנדרטי שלא מחוברת אליו ספת דחיקה או משהו מיוחד ושונה . אבל אתה היחיד שתדע מה מתאים לך ! אם אתה רוצה אתה יכול לברר על הדגם : אקולייזר - לייף גיר , זה הדגם שראיתי והוא נחשב לבין הטובים למגזר הביתי , הוא גדול יותר ורציני יותא מדגמים אחרים שראיתי . אבל אם אתה חושב על משהו אחר , תמיד אפשר לקנות יורק שזה גם פירמה ידועה וגם מכשירים טובים שעולים לא יקר כ"כ , עד 3000 ש´ח כולל משקולות

התשובה...

בא איתי המאמן האישי שלי,והוא בחר לי את המכשיר שאני צריך,לא אני בחרתי. לכן אני חושב שזה מכשיר מצוין !!

למעלה