רמי-שאלה

amitdd

New member
רמי-שאלה

למה,למרות שאומרים שהבטן היא כמו שאר השרירים, ממליצים ברוב התכניות על בין 15 ל30 כפיפות בטן? שאלתי את השאלה הזאת כשלא היית פה ואמרו לי לחכות שתחזור(לאף אחד לא היתה תשובה..) בתודה עמית

התשובה בגוף השאלה

כי רוצים את ה 6packהנכספים וגלל זה חושבים שאם יעבדו יור השריר יגל או השד יודע מה כבר יקרה לו. אין סיבה לזה

זיוה s

New member
דובדבני !!!../images/Emo6.gif

מה קורה? שכחת אותי לגמרי!!! (למקרה שאתה תוהה SHAPE) אתה ממש מככב בפורום, הייתי צריכה לדעת! תספר מה אתה עושה עכשיו. מתגעגעים אליך כאן..

זיוה מעמר

הי זיוה. מה שלומך? מה שלום כולם? איך הספינינג? תפסיקי לשלוח לנו שטויות ותכתבי באמת מה קורה שם ואצלך. ספרי מה קןרה בחדר-כושר. אם יש דברים חדשים. מתגעגע מאוד לכולם.

זיוה s

New member
עומר!!!

אני בסדר גמור. הספינינג כבר מאוס ולעוס (וכולם מרגישים זאת), המחליף שלך לעומת זאת אחלה . יש הרבה שינויים בחד"כ, הרבה מדריכים חדשים מה שגורם לך להתגעגע לישנים (כן גם אליך:) ). ואולי כן תתייחס לשטויות שלי, יש בהם גם דברים חינוכיים. חוץ מזה אין חדש רק שמתגעגעים אליך.

זיוה זיוה זינה זינה?

למה לא הולך עם הספינינג מה קרה? בפרוט בבקשה!! מה השיעור הכי פופלרי במכון? יש עובדים חדשים מי ובאיזה תפקיד פרוט ונימוק (כמו בבית ספר). איז שינוייים יש ????????? וד"ש לללללכוללללללללם. עמר

עוד בטן

עמית, שאלה טובה ! רוב האנשים חושבים ששריר הבטן הוא שריר יציבתי כלומר שריר שרובו סיבים אדומים (ארובי) ולכן הם מסיקים שעבודה במספר רב של חזרות תעזור. כמובן שגם התאוריה של עומר נכונה (רוצים "קוביות"). נושא הסיבים הנו גנטי ושרירי הבטן אינם מאופיניים בסיבים אדומים או לבנים (למעט שריר הרחב בטני שהוא שריר יצבתי). בנוסף יש קושי מסוים להגדיל את ההתנגדות בתרגילים לבטן והבעיה הגדולה ביותר היא שתרגילי הבטן לא מבוצעים בצורה הנכונה ולכן אין הרגשה של קושי. על מנת לגרום לעיבוי בשרירי הבטן יש להתיחס אליהם כמו לכל שריר אחר לתת לשריר גירוי מספיק בכדי ליצור עיבוי. הדבר דומה לנסיון לעיבוי שרירי כופפי המרפק (יד קדמית) ע"י משקולת של 5 קילו, ביצוע של 10 חזרות במקרה הזה לא יגרום לגירוי לכן נעדיף לבצע מספר חזרות רב יותר על מנת ליצור גירוי מספיק אך כידוע לך מספר חזרות רב מתאים לסבולת שריר ולא לעיבוי. לסיכום עבודה של 4-8 סטים, 10-20 חזרות עם התנגדות נכונה יעשו את העבודה ! זהו על קצה המזלג.

למעלה