רמי עוד כמה שאלות לי אליך אני בבעיה

bellaiguana

New member
רמי עוד כמה שאלות לי אליך אני בבעיה

שלום רמי אז ככה אני מקווה שאתה זוכר אותי אני זה שרוצה להגיע לשייטת תראה אני עוד די תקוע רציתי לדעת אם תוכל לתכנן לי תוכנית אימונים? כאשר אני עובד על פי המתלצתך בשיטה של 25 חזרות בשביל הסיבולת של השריר עכשיו איפה הבעיה מציאת משקלים וכאלה אני יודע ומבין איך עושים את זה מה שאני לא יודע זה מתי להתאמן כול כמה ימים על מה לעבוד בכול אימון מתי לרוץ אני מאוד אשמח עם תוכל לתכנן לי תוכנית בלי משקלים כמובן רק כמה סטים וחזרות לא צריך כי אנחנו יודעים כבר שצריך 25 כמה פעמים בשבוע והכי חשוב על מה לעבוד בכול אימון כשעומד לרשותי מיטת משקולות ומשקולות ידים מיזרן לבטן מתח על המשקוף בדלת ורצון לצאת לרוץ ולהתאמו שזה הכי חשוב אני מקווה שאתה זוכר שאחת המטרות היא הגברת מספר שכיבות הסמיכה אז לא רק בכלליות אני רוצה לחזק את כול החלק העליון כול שריר שיש ושאני יכול לעבוד עליו עם המיטה והמשקולות ועוד משהו רציתי לדעת עם לצאת לרוץ מוקדם בבוקר נגיד בשש זה בסדר ואם תוכל לבנות לי תוכנית תתחשב בזה שאין לי בעיה לצאת לרוץ בשעות כאלה ותתחשב בעובדה שאני בכושר ממש טוב ויש לי סיבולת מאוד גבוה בריצות אז שלא צריך תוכנית למתחיל אהההההה באימונים אני גם רוצה לשלב מתח בטן בעצם כבר אמרתי לך בכלליות אני רוצה בתוכנית כול תרגיל שאני יכול לעשות עם מה שיש לי רק בחלק גוף עליון אשמח מאוד עם תעזור לי בתודה עמר.

R-o-i

New member
בתור אחד שהיה ביום סיירות

תשים לב על דגש בדבר אחד !!! אתה לא צריך שרירים אתה צריך סיבולת בריצה, ותשלב גם שחייה מידי פעם המשקל הכי כבד שיהיה לך להרים זה משהו כמו 25 קילו גג!!! תנסה להגיע לרמה של 75+ שכיבות שמיכה ולפחות 70 כפיפות בטן בדקה וחצי, והכי חשוב תוצאה טובה באלפיים ולא ללכת לרוץ רק אלפיים, תתאמן בריצה לפי זמן קח איתך שעון תתחיל לרוץ בקצב אחיד בזמן של משהו כמו 40 דקות ולאט לאט תוסיף זמן, אני בניתי לעצמי את התוכנית הזאת סיימתי את היום סיירות מבחינת כושר לא סבלתי בכלל- היה קשה אבל לא סבלתי, ותבין שקשה שם לכולם, הרוב בא מהראש. אז תבין אין לך מה לבנות שרירים תתאמן על ריצות (הרבה ספרינטים),שכיבות שמיכה, כפיפות בטן, ואני מקווה שתצליח יותר ממני אני השקעתי שם את החיים, אבל לא קיבלתי שייטת הם מחפשים גם אופי, תשים לב שתעזור לאנשים אבל כשאומרים לא! לעזור, אל תעזור!!! על זה אני אכלתי אותה שיהיה לך בהצלחה רועי שהתחיל לבנות על השק"ם והיום קרא בעיתון שגם אותו סוגרים

Rיקש

New member
Tיפ!. אם בא לך להיות מפתח גוף

מקצועי. לך לחיל האויר! יש חדר כושר והמון זמן פנוי (האמת...תלוי בתפקיד ) גם יש בריכה...(אין כמו בריכה אחרי האימון
) אני התחלתי להתאמן אחרי חצי שנה שהייתי בצבא ולא הפסקתי מאז (עוד מעט 3 שנים) מומלץ!. Rיקש.

למעלה