רמי עברו חודשיים ...

operationss

New member
רמי עברו חודשיים ...

אז שוב אני מחליף תוכנית. במהלך החודשיים נתת לי כל מיני המלצות והשתדלתי לשלב את כולן כשהרכבתי את התוכנית החדשה. אין יותר מדי הבדלים - למרות שהייתי רוצה יותר... בעיקר שיניתי את מספר החזרות בכל תרגיל - אני עולה מ 6 ל 20 (ככה המלצת - אין לי מושג למה). מן הסתם אני לא אוכל לבצע 20 חזרות עם המשקלים הנוכחיים שלי אז השאלה שלי היא האם לרדת למשקל שאני יכול לבצע בו 20 חזרות ואז לטפס במשקלים או להשאר במשקלים הנוכחיים ולטפס בחזרות? חוץ מזה והחלפתי מספר תרגילים - סימנתי באדום את אלה שאני מתלבט לגביהם - אודה לך אם תוכל לייעץ לי בנושא. ובכלל - אם יש לך הערות והמלצות אשמח לשמוע. אני מצרף בהודעה הזו את התוכנית הישנה ובהודעה הבאה את התוכנית החדשה. תודה רבה !!!

sowhatt

New member
אחי תהרוג אותי אבל

אני לא מבין, זה מוזר קצת איך בפרפר מכונה אתה עושה 80 ק"ג ובלחיצת חזה בישיבה לדוגמא אתה עושה רק 48 ק"ג, ועוד 6 חזרות... אני עושה בפרפר מכונה נגיד 50 ק"ג, ובלחיצת חזה בישיבה בקלות אני עושה 3 סטים של 12 של 45 ק"ג. רמי , יש איזו סיבה שיש הבדל כ"כ משמעותי בין מכשירים? יש לך תמונה במקרה?

טעות !?

אולי בלבול בין פאונדים לקילו ? או מכשיר פרפר עם גלגלות שמחלקות את הכוח !

תוכנית חדשה

תבצע 15 חזרות (לא 20) ותשנה את זמני המנוחה ל-60 שניות. כמובן שהמשקל ירד עליך לבצע את התרגילים כך שתעבוד ב-RM15 הערות לתוכנית: חזה - תתחיל עם הפרפר (תרגיל מבודד) רגליים - סקווט, סטיף דד ליפט, קרוב ירך כנגד מכונה בישיבה בטן - כל שני אימונים 4 סטים גב - מתח לא מתאים (אתה מבצע רק 6 חזרות) בצע - Pull over כנגד פולי, פולי עליון באחיזה צרה לחזה, T-Bar כתפיים - לחיצת כתף בישיבה, חתירה בעמידה, הרחקת זרועות בעמידה יד אחורית - מקבילים בסוף בהצלחה

למעלה