רמי לוי

menahemr

New member
רמי לוי

כנראה שהתחרות עושה את שלה רמי לוי אתמול בשיעה שש בערב בדרך כלל מלא אתמול היה נעים לקניה אבל הכי חשוב המחירים ירדו בצורה משמעותית לדומא: מים מינרליים צי עדן 8.9 שוקולית-6.5

נעים לקניה?../images/Emo12.gif

חבל שאני לא הרגשתי ככה
הייתי הבוקר{נו,בכל זאת התפתתי למבצעים}...וכמובן שכל מה שתמיד היה שם,נשאר! לכלוך וטינופת
צפיפות נוראית
דרכי גישה למוצרים כמו טיטולים
{נאלצתי להוריד מהמדף העליון בעצמי} ובכלל אווירה גועלית
למה תמיד ליד חניית העגלות יש שלוליות מים שחורות שמשפריצות על הרגלים איך שמכניסים או מוציאים את העגלות? איכס

רחלילי

New member
אכן מגעיל . אגב יש מבצע פמפרס שם

הקופאית הבוקר סיפרה לי במבט סובל על מה הלך שם אמש בערב. לא מבינה למי בדיוק יה שם נעים. בכל מקרה פמפרס ג'מבו: 69 שח לחבילה.

yoyo10

New member
מבצע מתחיל במוצ"ש

2 חבילות אגיס ירוק ב 80 ש"ח הם ממש הכריזו מלחמה במגה חיתולים עוד אפשר לקנות שם אבל אני בחיים לא אקנה שם לחם אחרי שראתי 3 ג'וקים בתוך ארגז אחד של לחמניות

BenjiMan

New member
רק שלושה...?

כנראה לא הספיקו להודיע לכולם שהגיע האוכל.... ב.

a y a l u l a

New member
זה ממש לא מחיר מבצע לפמפרס

בשופרסל דיל המחיר הוא 64 ש"ח מחיר רגיל לא מחיר מבצע.

א י ו ש י

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמבצע האגיס שם 2 ב-80 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

יותר זול ממגה שווה ביותר!!!!!!!!!

Boogi25

New member
רמי לוי שיחקו אותה בטריק שיווקי ענק

אני לא יודע אם שמתם לב אבל קיבלנו לתיבת הדואר פלייר של מגה עם כ9 מוצרים לתינוקות במחירים זולים (חיתולים, מגבונים, שמפו וכו'), במקומונים של יום רביעי בערב כבר היתה לרמי לוי תשובה מוחצת: כל אותם המוצרים בדיוק רק במחירים זולים עוד יותר בכמה שקלים הנחה לכל מוצר (חיתולים 10 ש"ח הנחה לדוגמא). אולי ברמי לוי לא נח כל כך, אבל המחיר משתלם.

למעלה