"רמי יש שניצלים במקרר..."

D lay

New member
"רמי יש שניצלים במקרר..." ../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif

בעיקר למי שמפרדסיה: שמתם לב לשלטי "רמי" המתחלפים בכניסה לפרדסיה? "רמי תכניס את הכביסה למייבש..." גאד, זה גאוני! מישהו יודע מי האחראי לזה?

Ms UnderstOod

New member
באמת אדיר! [= ד"א - יום פרידה 20.6

תאריך חשוב יותר: יומולדת לאופיר, 30.6, פארטייה גדולה. סתם האמת היא שמסתבר שיום הפרידה עבר מיום חמישי הזה ל-20 לחודש אז סטאקללה ובכיף שלנו.. ומי שטרם שמע אחרי הבגרות בספרות -
רונדו
ואח"כ אפטר גדול אצל נועם.. זהו ד"ש ונשיקות.

וונטיל

New member
זה כבר מעצבן..

הרונדו זה רונדו רגיל עם מכוניות וכו' וכו' ? והרונדו הביזארי של עינת יוצא לפועל ? ( עם הגלגיליות וכו' )

Ms UnderstOod

New member
לגבי הרונדו המוזר אין לי מושג..

אני מקווה שזה לא נשלח פעמיים בכל אופן, הרונדו ב-26.6 הוא רונדו רונדו, מכוניות מקושטות לבית ינאי, מתואם עם המשטרה והכל.

וונטיל

New member
מההה ?!

איזה חננות ! מי מתאם עם המשטרה ! כל הקטע שעושים באלגןןןן $%@#% חוסמים את כביש החוף ! שכוווולם ידעו שמחזור ו' סיים !!! והמבחן היום דווקא היה קליל...אפילו ישמצב שיש לי יותר מ55...אני מקווה..

Ms UnderstOod

New member
חח טוב מצחיקול..

מה זה משנה, הם יכולים להרוס לנו את הרונדו בשניה אם הם רוצים.. עדיף פשוט להודיע להם, שולחים לנו איזה שוטר סטלן עם ניידת רקובה והם מרגישים שהם עושים את שלהם.. משנה משו? :) מי עושה איתי פתיחות?!?! (רצוי נדב או מישו דומה.. שיהיה כוחות..)

וונטיל

New member
אנרכיה !../images/Emo196.gif../images/Emo26.gif../images/Emo122.gif

ועזבי ת'קטע עם הפתיחות.. אם את רוצה שבאמת יהיו אנשים שיאכלסו ת'מסיבה של צלנר אחר כך

וונטיל

New member
ורק שתדעי לך

שהשוטר הסטלן הזה מצוייד בעיני נץ ! ורק מחכה שיתעופף בטעות בלון מאיזה אוטו כדי שהוא ידפוק לנהג קנס ! ( וכן זה אמיתי !! ) האם אנחנו רוצים את זה ?! לאא !

Ms UnderstOod

New member
אז פשוט נדביק ת'בלונים טוב טוב..

וצחקתי לגבי הפתיחות.. נו באמת יוסי.. לי יש מגנום, ולך אין חוש הומור!

maiii c

New member
למה העבירו את היום פרידה?

ועוד מישהו חושב שהמבחן היום היה גועל נפש? :\

הדרדרית

New member
../images/Emo45.gifבעע רציני...

אופירי,הם השיגו אישורים? וחוצמזה, היום הזה באמת הוזז?

Ms UnderstOod

New member
היום הוזז, תראו בקומונה של המופע

ולגבי האישורים הם אמרו שהם יטפלו בזה.. אז מה כפת לי מעניין אותי מי אחראי על הנשף ועל הרונדו, זה מטעם ביצפר או שתלמידים אחראים על זה?.

למעלה