רמי בצ'אט עכשיו בmsn!!!!!

pc girl

New member
נגמר...

אז ככה... ממה שאני זוכרת: שאלו אותו על הדיוידי של המופע המשותף ולמה הוא לא יצא... אז הוא אמר שבאותה תקופה הם לא היו מרוצים מהתוצאה ומהצילום והעריכה... אבל אולי בעתיד הדיוידי יצא. המ... שאלתי אותו על הופעות והוא אמר שהוא כל הזמן מופיע עם המועצה 2... ביום שלישי שעבר (אאל"ט) הוא אמר שהוא היה בצפון והופיע שם... ויכול להיות שגם ריטה תופיע שם. המממ... הוא אמר שהוא מנגן באקורדיון בימי הולדת של הבנות
סיפר על המסע הופעות עם שירי :S שאלתי אותו מה הוא חושב על השיר שלו סטאשה (לפי דעתי בין השירים הטובים שלו) והמנחה לא הבין ושאל אותו מה הוא חושב על הזמר סטאשה >< זהו. לא זוכרת מה היה עוד. זה בטח יעלה לארכיון וידאו בmsn יותר מאוחר. :)

הייתי עכשיו בצ'אט

והוא ענה לי על כמה שאלות. לגבי ה-DVD של המופע המשותף הוא אמר שריטה והוא לא כ"כ אהבו את החומרים שצילמו במופעים שהיו ולכן עדיין לא יצא למופע DVD. אבל אולי הם עדיין יוציאו. תלוי מה יצא להם בעריכה ! חשבתי שתרצו לדעת... שיהיה לכולנו לילה טוב ושקט !

ענת 19

New member
אני ממש בשוק!!!../images/Emo2.gif

לא ידעתי שיש צ'אט איתו, איך ידעתם?? מה עוד הוא סיפר? אוף התבאסתי!!!

הצ'אט לא היה מיועד רשמית למעריצים

אלא עסק בזה שרמי שופט בתחרות מלחינים של מוסיקה אלקטרונית שנקראת "Nokia music leader" וזה היה באתר של msn אבל כמובן שהיו שם גם מעריצים ולא רק דיג'יאים ולכן המנחה עבר די מהר לשאלות של המעריצים. אז רמי ספר שהוא היה רוצה להופיע עם בילי ג'ואל ואלטון ג'ון (בגלל ששניהם פסנתרנים). הוא ספר שהוא אוהב לנגן על תופים ושהוא עושה טאי צ'י ופילאטיס (!!!) והוא גם ספר שהמשפחה שהתארחה אצלנם בשבועיים האחרונים חזרה הביתה יום לפני הלידה והסביר את זה כ"דחף לקנן". הוא היה ממש נחמד וזה היה כמעט שעה (55 דקות) והוא לא ממש הספיק לענות לשאלות של כולם. ראיתי שהודיעו על זה באחת ההודעות למעלה. אני פשוט ראיתי את זה במקרה בעודי תרה אחרי חדשות ברשת... יום טוב שיהיה לכם !

pc girl

New member
חחחחח

אמא שלי ראתה במחשב שלה שהוא בצ'אט והיא ישר רצה להגיד לי שהוא בצ'אט... הממ... הוא סיפר עוד שהוא עובד על האלבום שלו והוא אמר משהו על בין הטיפות. הוא אמר שהוא רוצה שהאלבום יהיה יותר אקוסטי... אם אני אזכר בעוד משהו אני אגיד :)

למעלה