רמי בזאפה 8.6

Dug E

New member
רמי בזאפה 8.6../images/Emo9.gif

אמן שזה יהיה בעמידה.

ענת 19

New member
דייייי איזה כיף!!!!

מאיפה אתה יודע? איפה כתוב? איפה מזמינים?

yaeli 101

New member
זאפה

מקום שונה להופעות... זה מן באר שמזמינים בו אוכל, הישיבה היא סביב שולחנות (בדרך כלל גם די צפוף). המקום בונה על הזמנות אוכל ושתיה בעיקר (זו דעתי) במה מאוד קטנה ונמוכה... עוד משהו אתם רוצים לדעת על המקום?

ענת 19

New member
והקישור לאתר זאפה:

http://www.zappa-club.co.il/ חבר'ה ההופעה עולה 110! אני לא יודעת מה אתכם לדעתי היא טיפה יקרה. בכ"ז לכמה הופעות אפשר ללכת בכזה מחיר? יש כאן מישהו שהיה בזאפה ויודע אם זה בד"כ המחיר שלהם?

yaeli 101

New member
המחירים בזאפה

רוב ההופעות שאני הייתי בזאפה עלו 125 ש"ח. תמיד יש אפשרות לשלם גם עם כוכבים של ויזה - 1000 כוכבים תמורת שלושים שקלים נדמה לי. המחירים שם לא זולים, לאחרונה הרחיבו מעט את הפאב , ככה שיש יותר מקומות ישיבה ליד הבאר האחורי. מקום לחלוטין חביב, קצת תל אביבי צפוני, אבל לא רע.

ענת 19

New member
הבנתי...

שיהיה מה לעשות ככה זה הופעות היום. רק נורא מוזר לי שבזמן שאצל רמי מבטלים הופעות על ימין ועל שמאל עוד מעיזים לגבות כאלה מחירים על הופעה! (לא שחלילה אני חושבת שלא מגיע לו באמת שלא, אבל בכ"ז זה ממש לא זול)

TEENAGER1

New member
יופי ../images/Emo13.gif

אני לא אלך, אבל זה נשמע טוב מקווה שתהנו

nizzan

New member
../images/Emo207.gif עוד הופעה...

והפעם הופעה של רמי, ריטה, עברי ועוד הרבה אמנים.. הופעת תרומה לחולי A-T בקיסריה. פרטים כאן

ענת 19

New member
וואו מעולה..... ../images/Emo3.gif

זה ידוע שרמי כבר שנים נמצא בעמותה הזאת וכל שנה מופיעה באירוע ההתרמה שלה. כל הכבוד לו ולכולם שם!

ענת 19

New member
ועוד פרסום לגבי יום העצמאות...

היה היום בידיעות רק תזכורת שרמי הולך להופיע בתל אביב. לא מדובר בדיוק על איפה.

למעלה