רמיקס שעשיתי למ"מ..

סוכריה16

New member
רמיקס שעשיתי למ"מ..

מכל הסרטונים האחרונים שלהם יחד.. פרמטו לי תמחשב ומלא דברים היו חסרים.. אבל מקווה שתאהבו בכל זאת http://s52.yousendit.com/d.php?id=34BVSSIFIBACS29GNUAJEGWISS

וואי דיקלה אני תכף יראה תשמעי

רגע את זוכרת שהכנתי גם? איזה מעצבן זה לא עלה לי לאתר שמעלים וניסיתי גם דרך האתר YOUSENDIT והם היו צריכים לשלוח לי אימייל ולא שלחו! אוףףף

Ripelll

New member
התמונה ה300 של אנהי שיש לי במחשב

(מנצלת...) תנו לי להשוויץ קצת

סוכריה16

New member
אני לא מבינה משוו!! (ספויילר)

אחרי כל מה שבלאס\גסטון.. עשו למיה בשתי הגרסאות?!?! איך היא יכולה לחזור לכזה בנאדם בעונה השניה?!?! ממש לא ברור הוא מטורף והיא יודעת את זה! אז מה הולך פה!?

Ripelll

New member
../images/Emo58.gif

לא זכור לי שהיא חזרה אליו, אני דווקא זוכרת את הפרק האחרון, שיש מנגינה דרמתית כזאת ומראים אותו מסתכל עליה, כאילו היא לא יודעת שהוא חזר, להפך אם היא הייתה יודעת היא הייתה בורחת.

Ripelll

New member
לא זוכרת... ../images/Emo58.gif

מה שכן אני זוכרת שהוא מת בתאונת דרכים ולחן ממש בכתה... כאילו, היא אהבה אותו... (מסיבה מסויימת) ואם כבר מדברים על
ים והמורדים, את זוכרת מדוע ולמה מנואל ישב בכלא? יש לי סרטון כזה שהוא מנסה לשכנע את מיה שהוא חף מפשע...

Miss Death

New member
../images/Emo58.gif נראה לי בגלל

שחטפו אותו ויענו אמרו שהוא כאילו שילם לאנשים בשביל שיחטפו אותו

../images/Emo39.gif ../images/Emo58.gif נכון

הוא מת בתאונת דרכים.. ולוחן בכתה עליו.. כי היא גילתה שהוא היה האופוטרוס שלה.. ושלמרות הכל הוא זה שדאג לה עד עכשיו.. והוא הרי שנא אותה והיא אותו.. אבל בכל זאת הוא דאג לה וזה כאב לה שהוא מת כי היא רצתה להכיר אותו יותר ולדבר איתו.

סוכריה16

New member
מה ההגיון!?!? (ספויילר)

אם הוא העצורסטופ (סליחה פשוט מהמורדים אף פעם לא הצלחתי לאמר תמילה הזו!) שלה אז למה הוא התייחס אלייה ככה!?

../images/Emo39.gif אוקי אז תראי../images/Emo58.gif

הסיפור הוא כזה, כשלוחן הייתה מאוד קטנה היא הצילה איזה איש מהמשטרה, היא עזרה לו, האיש התעשר והוא החליט לעזור לה, הוא הכניס אותה לבתי יתומים ועזר לה ותמך בה בלי ידיעתה, הוא גם זה שהכניס אותה לאליט וואי והוא זה שמימן את הבצפר, הבן שלו זה בעצם גסטון/בלאס כל חייו הוא רק שמע מאביו כל הזמן דברים טובים על לוחן וכל הזמן הוא היה אומר לו אתה לא כמו לוחן, תהיה כמו לוחן, תראה את לוחן, כמה שהיא חזקה ואמיצה, כמה שהיא נלחמת ועומדת בכל............ כשהוא מת אוטומטית הוא נהיה האופטוטוורורוווס... חחח.. שלה והוא מירר לה את החיים כדי לראות שהיא חלשה, כדי בעצם להוכיח שהיא לא כזאת חזקה כמו שאביו אמר תמיד. מקווה שהבנת.. חחח..

../images/Emo39.gif אני זוכרת../images/Emo58.gif../images/Emo26.gif

גסטון שכר אנשים שיחטפו את מנואל וידרשו כופר מקולוצ'י... ואחר כך הוא גרם להכל להראות כאילו מנואל סידר את זה כדי לקבל דינרו.. ואז הוא נכנס לכלא.. אבל קולוצ'י ביטל את התלונה בסוף והוא השתחרר...

christeamo

New member
על זה...

שאחריי שחטפו אותו,אז זה שארגן את החטיפה זה היה בלאס לא?! לא חשוב,בקיצור הוא אמר להם שיגידו שמנואל היה זה שארגן ש"יחטפו אותו" כדי להוציא ממיה כסף,אז הכניסו אותו לכלא על זה והוא ניסה לשכנע את מיה שהוא ממש לאאא חטף את עצמו! מה שמצחיק שבעונה השניה גם פבלו היה בכלאאא זוכרים? שהאבא הזבל שלו הכניס אותו בכוונה!!!!!!!!!!!!11

../images/Emo39.gif אז ככה../images/Emo58.gif

לפחות במורדים זה מה שהיה... כשהיא גילתה שהוא חזר היא פחדה ממנו ומזה שהוא ירצה להתנקם.. אבל הוא דיבר איתה וביקש ממנה סליחה על הכל הוא אמר לה שהוא הבין שהוא טעה, שהוא לא כועס עליה, שהוא רוצה שהם ישארו ידידים... היא לא תחזור אליו !!!!!! הם יחזרו להיות ידידים... והוא בתכלס כן רצה לנקום בה.. והוא ניצל כל הזדמנות לנסות להפריד בינה לבין מנואל.. וכל פעם שהיא הייתה עצובה בגלל מנואל הוא כאילו היה מנחם אותה בתור ידיד... אבל היא לא חזרה אליו אף פעם...

Ripelll

New member
איך את זוכרת../images/Emo35.gif ../images/Emo58.gif

חחחחחח.. איזה חמודה, נדמה לי שאת זוכרת יותר טוב מכולנו ביחד
את זוכרת למה מנואל נכנס לכלא??? אני ממש חייבת לדעת!!! יש לי סרטון בו הוא שואל את מיה אם היא מאמינה שהוא חף מפשע, והיא ממש מבולבלת...

למעלה