רמיקסים

רמיקסים../images/Emo79.gif

לאחרונה אפשר לשמוע הרבה גרסאות רמיקס לשירי סלסה מוכרים.
מה דעתכם על ה'טרנד' הזה?
את הרמיקסים הספציפים שאפשר לשמוע במועדונים בארץ, אתם אוהבים?
תנו המלצה לרמיקס שאהבתם במיוחד. אז אני אתחיל: בהתחלה לא אהבתי רמיקסים, אפילו ממש לא אהבתי אותם, ובזמן האחרון התחלתי לאהוב רמיקסים. אני חושב שהתחלתי לאהוב רמיקסים לשירי סלסה בזכות הרמיקס לשיר "Brujeria" של El Gran Combo שהושמע ועדיין מושמע ברוב מסיבות הסלסה. הממ אני חושב שרמיקס זה דבר ממש נחמד כי לאחר ששיר מסוים הושמע זמן כלשהו במועדונים, אני חושב שנחמד לשמוע אותו אחרי כמה זמן מושמע בוריאציה אחרת, ואפילו יותר מקורית וחדשנית. מה שטוב ברמיקסים זה שתמיד אפשר להוסיף אלמנטים לשיר שהייתי רוצה שיתווספו ולצערי, אותה להקה החליטה לא להוסיף אותם, ואני עדיין חושב שזה יכול להיות הרבה יותר יפה. המלצה לרמיקס: El Gran Combo - Se Me Fue (Salsa Remix)

caliente1

New member
אני ממש לא אוהבת!!

והרמיקס המרגיז לאחד השירים האהובים עלי ביותר - "brujeria" - רק הוכיח לי את זה!!! זה לא שהרמיקסים מוסיפים ערך כלשהוא לשיר או משנים את סגנונו, כמו למשל ביצועים מחודשים לשירים - שזה יכול להיות באמת מעניין, למשל מגוון הביצועים של "ojitos chinos", "un monton de estrellas", ועוד ועוד. הרמיקסים לדעתי מוסיפים לשירים מעין טאץ' אלקטרוני תעשייתי שנוגד את רוח הסלסה . יושארו השירים המקוריים!!! ובעניין דומה... למה לאחרונה כל פעם שהדי.ג'י שם את "dime que quieres" ואני מתחילה להתמוגג, מתחילה לשיר פתאום אחת מהמלקוסיות (פרלה או ליילה או אנא עארף) והורסת לי את השיר?!?!! אני היחידה שזועמת על זה?

יש משהו במה שאת אומרת..

הממ חשוב לציין שלא פסלתי את השירים המקוריים אבל אחרי ששיר כלשהו מתחיל להימאס, נחמד לדעת שעשו לו גרסה חדשה (רמיקס במקרה הזה) ולשמוע אותו בוריאציה שונה - לרוב משושלבת עם אלמנטים אלקטרוניים. (ואני אישית אוהב גם מוזיקה אלקטרונית בפרט
)

amits6

New member
כאחד שחולה סלסה

הרמיקסים לא עושים לי את זה או שירים בביצועים של זמרים שונים. השירים המקוריים עם הנשמה בשבילי זה הסלסה וזה הסיבה שאני לא רק רוקד את המוסיקה אלא שומע ומכיר את הזמרים אפילו מהופעות. ומי שראה הופעה של זמר או להקה ממדרגה ראשונה יודע על מה אני מדבר. אבל זה בכל זאת דעה אישית. לשמוע רמיקס בשבילי זה כמו לאכול שוקולד נסטלה שכל הזמן אכלתי שוקולד עלית !!!!!!!!!

לפי דעתי

גיוון באוזן לפעמים, לא יכול להזיק, ויכול אפילו להוסיף.. אבל זו דעתי

Lechko

New member
מסכים

ללא צל של ספק, רמיקס לא יכול להשתוות לשיר סלסה שהופק בעבודה קשה ויצירתיות על ידי להקה ובוצע על ידה. אמנם יש פה ושם רמיקסים שנשמעים לא רע, אבל כל עוד יש מספיק סלסה חיה שנוצרת בעולם, אני לא אהיה מאלה שיצרכו אותם בכמויות.

למעלה