רמזים לחלום

idanmeri

New member
רמזים לחלום

מדי פעם כשאני חולם אני מקבל רמזים לכך שאני חולם אבל הבעיה שאני לא ממש מנצל אותם :( לדוגמא הלילה היה לי איזה קטע קצר מחלום שבו חבר של התקשר אלי ואמר לי שאני חולם ואז רק מה שאני זוכר זה ששמחתי ולא יותר מזה. לא עשיתי בדיקת מציאות, לא הייתי ממש מודע, לא עשיתי הגברת צלילות והחלום היה ממש קצר. תעזרו לי עם זה בבקשה.

silverhawk

New member
אתה צריך להכין את עצמך

תערוך בדיקות מציאות מידי פעם לאורך היום, ונסה להשתמש באוטוסוסגסטיה לפני. אתה יכול גם לדמיין את עצמך בחלום, מגלה שאתה חולם ופועל בהתאם.

Bluescale

New member
אוטוסוגסטיה זה כלי חזק

היום היה לי חצלול רק בגלל זה. לפני השינה אמרתי וחזרתי לעצמי עד שנרדמתי שאני הולך לישון ולחלום ואני רוצה לדעת שאני חולם... בחלום אמרתי את אותו המשפט רק מה, הבנתי שאני חולם.

idanmeri

New member
גם אני אומר את זה אבל

הלילה היה לי עוד רמז לחלום שהייתי באיזה מקום וראיתי אישה ואני זוכר את המבט שלה ואחר כך מסתבר שחלמתי את זה שוב ואז פתאום הבנתי שזאת פעם שנייה שאני חולם את אותו הדבר בדיוק ואמרתי לעצמי שזה בטח חלום אבל בסופו של דבר זה לא היה חלום צלול כי לא הייתי במודעות מלאה.

makron2

New member
בשביל זה יש מיילד.

אתה צריך לשלב את הרמזים עם המיילד - תדמיין את עצמך באותו מקום ותתמקד ברמז ותגיד לעצמך - "זה חלום(הרמז)אני חולם ובפעם הבאה שאני חולם אני יזכור שאני חולם - אפשר להוסיף ואני יעשה בדיקת מציאות.

idanmeri

New member
אבל ...

כל פעם שאני אומר אולי אני חולם, אז זה כיאילו לא בראש שלי לעשות בדיקת מציאות ולא הגברת צלילות וכל הדברים האלה. מה אני צריך לעשות כדי לזכור לעשות בדיקות מציאות בזמן חלום?

Bluescale

New member
תדמיין. תרצה לעשות. תתכנן מה תעש ב.

תציב מטרה לחצלול ``אני רוצה...בחצלול הבא‏``‏. תדמין לפני שינה איך אתה משיג צלילות ומשיג את המטרה שלך. זאת הסיבה שהתחלתי לפרסם משימות

makron2

New member
מיילד אמור...

לגרום לך לבצע משהו משויים בזמן מסויים - 1.לקבל צלילות ואפשר להוסיף,כמו שרשמתי תוסיף ו"אני יעשה בדיקת מציאות" כדיי להזכיר לעצמך - זה בדרך כלל עושה את העבודה.

makron2

New member
דוגמא קטנה

אתמול רציתי מאוד חצלול שיעזור לי להתכונן למבחן שהיה לי - לפניי השינה חזרתי על משפט "לקראת הבוקר יהיה לי חצלול" כמה דקות - לקראת הבוקר התעוררתי וחזרתי כמה דקות על מיילד והוספתי בסוף "ואני יתכונן על המבחן" וזה עזר - היה לי חצלול שבו עפתי לי ליד דברים שקשורים למבחן,אולי למדתי מעט בזמן הזה אבל בהחלט קמתי עם הרגשה טובה ומוכן מנטלית למבחן - תוצאות עוד כמה ימים ואני מקווה שעברתי כי במציאות התכוננתי מעט מידיי
.

idanmeri

New member
אז אפשר להתכונן למבחן בזמן חלום?

וזה עוזר? כי בזמן חלום הטקסטים משתנים כל הזמן

Bluescale

New member
מתוך ניסוי שביצעתי...

עקרונית 90 אחוז בערך מהנתונים ששלפתי מהזכרון בזמן חלום היו אותנטיים. הבעיה שהמוח השלים מידע חסר משמעותי ולכן אני אישית לא מציע ללמוד בצורת שינון חומר כי זה לא מדוייק, אלא ללמוד בצורת תרגול בשביל הכיף

למעלה