רמזור קצר

PinkyRaSta

New member
רמזור קצר ../images/Emo210.gif

או סתם רמזור שמתחלף לצהוב כשאני בדרך לעבור אותו. אם אני אחרי הקו כבר ומתחלף לצהוב אני עוברת, לא שואלת לגבי זה. אבל אם אני נוסעת נוסעת, נגיד יש כמה מכוניות ואני נוסעת ומתקדמת ברמזור והוא מתחלף לו לצהוב, אני באה לעצור ונעצרת אחרי הקו/ על המעבר חציה. זה בסדר? איך אני יכולה לשלוט על זה שאני אוכל לעצור לפני הקו. אני לא מנוסה עדיין ולא מכירה כל רמזור ורמזור בעיר כמה הוא קצר/ ארוך. מה אני עושה? תנו טיפים מה לעשות במקרה כזה.

Sup1

New member
כמה טיפים.

הקדמה: הכל עניין של הערכת מרחק פה כל החוק של אסור לעבור בצהוב נועד לזה שאתה יכול לבלום אפילו אם בסוף הבלימה אתה תיהיה טיפה אחרי הקו, אבל אתה לא בולם אלה נותן יותר גז כדי לעבוד-זה אסור. כמובן שאם תיהיהי מספיק קרוב לצומת ואז יתחלף לצהוב ואת יודעת שאם את תבלימי את תעצרי באמצע הצומות, עדיף שתתני בגז. מה שמענין אותך: אפילו אם עוצרים מטר או שתיים מהקו הלבן זה בסדר כל עוד את לא בתוך הצומת, ומפריע לתנועה בדרך כלל גם נהגים יעצורו במרווח גדול מאחוריך כדי לאפשר לך לזוז אחורה במקרה הצורך

NewUser4

New member
רק דבר אחד

נניח ועצרת על מעבר החצייה עקב בלימה שנגרמה בגלל רמזור שהתחלף, לא לחזור בנסיעה אחורנית. להשאר שם עד שיתחלף הרמזור. נהגים רבים שעוצרים על מעבר החצייה ממהרים לחזור אחורה כדי שלא יעבור שם במקרה שוטר שיבחין בזה וייתן להם דו"ח. אולם הם לא חושבים על הסיכון שבזה.

פרטנר

New member
גם אם נדמה

שהכביש מאחור פנוי, ישנו מעבר חצייה מאחור, הרמזור להולכי הרגל ירוק ויתכן שהולך רגל (ואולי ילד נמוך קומה) חוצה מאחורי הרכב. עדיף להשאר במקום.

danihashamen

New member
לא, לא

לא התכוונתי אם אנחנו אחרי המעבר, התכוונתי נניח ועצרתי על המעבר.

NewUser4

New member
אותו דבר.

עצרת אחרי קו העצירה, תמתין שם. אין לך לשם מה לחזור לאחור שכן אתה לא מפריע בצומת, והולכי הרגל יוכלו לעקוף אותך. ילדים קטנים ברגע שהם רואים ירוק ברמזור הם עוברים, ומכיוון שאתה מפריע עם הרכב הילד יכול לעבור מאחוריך (אין לו שיקול דעת שאומר שלא כדאי לעבור מאחורי רכב מכיוון שהוא נמוך מדי). גם אם תסתכל עם כל הגוף (לא במראה) ייתכן כי תפספס את הילד ותדרוס אותו.

costaet

New member
לא מובן

את מתכוונת כאשר הרמזור הפך לצהוב ואת בתוך הצומת (כי אסור להכנס לצומת לא פנוי אז את לא אמורה להיות בצומת בלי יכולת לעבור אותו)? או שהוא מתחלף בדיוק לפני שאת מגיע לצומת?

PinkyRaSta

New member
ברור שאם הרמזור הפך לצהוב ../images/Emo210.gif

ואני כבר אחרי הקו/ בתוך הצומת אני כבר אעבור. אין פה שום ספק בכלל. אני מתכוונת אם שלפני שאני עוברת את הקו זה מתחלף. ותודה לאלה שענו לי. אני אישה אגב. :") אז לא מכשילים על זה שאני עוצרת אחרי הקו/על מעבר חצייה? או שזה תלוי בטסטר להלהלה?

פרטנר

New member
רצוי ,עם חילוף האור לירוק

להאיץ במתינות תוך ביקורת גם על הרכב מאחור. במקרה של הופעת הכתום לנסות לבלום במתינות בכדי לא להפתיע את הנהג מאחור. במקרה של חשש מהרכב שמאחור, רצוי להמנע מעצירה. בוחן אמור להתחשב בנסיבות המקרה ולא לפסול את התלמיד במקרה שהתנהגותו הייתה זהירה ונכונה.

למעלה