רמות E2 LH ופרוגסטרון

רמות E2 LH ופרוגסטרון

בהחזרת מוקפאים על בסיס טבעי , מישהי יודעת כמה בערך זה צריך להיות ? ביום רביעי שעבר היה לי בסביבות 120 והיום בסביבות 240 ואני ביום כבר ביום ה-17 , אלא שהתחלתי בעצם מרמות גבוהות שהיו לי ביום 3 (שאריות מהטיפול ) שירדו בעצם ועכשיו עולות בעצלתיים. אני רוצה לדעת מתי לצפות את ההחזרה ואני ככה די באוויר ולא יכולה לתכנן כלום.

bapi

New member
לא יודעת לענות ../images/Emo4.gif

אבל מחזיקה אצבעות
לארטיקים שלך.

גם אני רוצה לשאול על ערכים למוקפאים

אני גם לקחתי איקקלומין מהיום ה-5 עד ה-9 למחזור (לוודא ביוץ). ביום ה-17 היה זקיק 13 וה-E2 היה 103, הפרוגסטרון 0.9 והרירית 11.3 היום זה כבר היום ה-22
והזקיק הואיל להגיע ל-16, ה-E2 "זינק" ל-105, הפרוגסטרון 3.2. והרירית: 6
. מה זה אומר? למה כ"כ איטי? יש עוד סיכוי לביוץ מתישהו החודש? ואם כן אז מתי? ולמה הרירית ירדה מ-11.3 ל-6? אנחנו אמורים לעשות גם הזרעה וגם החזרה של מוקפאים. כדאי לקחת משהו לבניה של הרירית?

אני לא כל כך

מבינה בטיפולים לעיבוי רירית , יש אסטרופם ופרוגינובה , אבל אני לא יודעת מתי אמורים לקחת אותם ואם השלב שבו את נמצאת מתאים או כבר מאוחר להתחיל . כדאי להתייעץ עם הרופאים.

אבוקדיום, אין לי תשובות צר לי

יש מה לקחת לעיבוי הרירית, אבל לא יודעת אם ניתן לקחת באמצע טיפול... גם אני חושבת כמו דנדוש שכדאי לך לשאול רופא... מאחלת לך המון
בכל מקרה, למה שלא יהיה..

דנדושה ../images/Emo140.gif - סליחה שאין לי תשובות.

אבל רוצה לומר, שלשום חשבתי עלייך, כי נכנסתי למסרים והיו כל המסרים הישנים שלנו מלפני כל כך הרבה זמן, ראיתי תאריכים ישנים כאלה..וחשבתי עלינו שהנה הגיע הזמן!! שולחת לך הרבה אנרגיות חיוביות
ותחזירי לך את האופטימיות ואל תגידי שאת לא, כי כבר הגיע הזמן!!!!!!!!!!!!!! מאחלת לך המון הצלחה!!!

osi28

New member
../images/Emo32.gif גם לי יש שאלה..

דנדושה, מצטערת שאני "נדחפת", אבל יש לי שאלה באותו נושא ולכן לא רציתי לפתוח שרשור חדש. אז ככה, יום 13 למחזור. מהיום הרביעי אמפות גונל ביום. אולטראסאונד מהיום- זקיקים של 19 ו-16 מ"מ, רירית 9 מ"מ. בדיקות דם- E2328, פרוגסטרון 0.3 (רמת מרפא) בהתייעצות עם ד"ר לב רן, היום לקחתי עוד אמפולה של גונל ומחר 2 כוריגון. יום שלישי ההזרעה. מה אתן אומרות על הערכים? הפרוגסטרון לא נמוך מדי? תודה מראש על כל תשובה

נועם@בת

New member
פרוגסטרון נמוך אומר שהביוץ

עוד לא התחיל וזה בסדר גמור. שני זקיקים יפים ואחלה רירית, יותרמזה לא צריך
. בהצלחה נועם

למעלה