"רמוטיב 500"

"רמוטיב 500"

היי לכולם, הרופא שלי נתן לי מרשם לכדורי "רמוטיב 500". הוא לא שאל אם אני לוקחת גלולות למניעת הריון אך אני מאמינה שזה מופיע בהיסטוריה הרפואית במחשב (לא יודעת אם הוא בדק או לא). בעלון המידע של התרופה כתוב שכדי להתייעץ עם רופא לפני שלוקחים עם גלולות כי יכולות להיות תגובות בין תרופתיות. בגלל החג, לא אוכל לדבר עם הרופא טלפונית ולשאול אותו עד יום ראשון לפחות. האם מישהו מכם יודע אם באמת מדובר במשהו בעייתי או שמדובר בלכסות את החברה שייצרה את התרופה מכל הצדדים למקרה ש..? תודה מראש

0 אור 0

New member
כדאי לנסות להתייעץ במוקד של קופת חולים

אם אין משם תשובה טובה, אז אולי עם רוקח תורן - פשוט כי יש להם ספרים/מאגר מידע על קונטרא-אינדיקציות בנושא כזה לא כדאי לסמוך על כך שהרופא זכר לבדוק - אפילו רופאים טובים לפעמים ממהרים ולא שמים לב לפרטים. גם גוגל לפעמים נותן מידע מדויק - אבל לפעמים לא, אז לא הייתי סומכת על תוצאות חיפוש אלא אם כן עולים על מקור מאד אמין

0 אור 0

New member
בבקשה הסבר להתוית הנגד

הסתכלתי בעלון של התרופה וראיתי שהיא מבוססת על היפריקום, להלן הסבר מפורט מדוע לא מומלץ להשתמש עם גלולות: http://www.ranherbs.com/monograph.asp?pid=334&t=b (מקור זה הינו אמין ואני סומכת על הכתוב בו)

קראתי, כלומר לא לקחת את התרופה.. תודה רבה

:) בכל זאת אצלצל לרופא ביום ראשון, אבל כרגע אני לא אקח.. תודה

טיפול בשורש הבעיה

אמנם, לא כתבת מדוע ולאיזו מטרה קיבלת את התרופה - אולם, לדעתי, מוטב לטפל באותן סיבות בדרך הטבעית ובאופן שורשי ויסודי. אותן סיבות שגורמות לתופעה, שבעבורה ניתנה לך תרופה זו. וכמובן, אין אפשרות ולא יהיה זה אחראי, לתת לך עצות כלשהן, מבלי לדעת עוד פרטים חיוניים לגבייך. לכן, טוב עשתה אור שהביאה את הקישור לעיונך. בהצלחה לבריאות יסודית טבעית בדרך הנכונה - ולאו דווקא הקצרה, חג סוכות שמח וגמר חתימה טובה,
שלומית נצח

0 אור 0

New member
הורדת לחץ ומצבי רוח משתנים

במצבים כאלה כדאי מאד להיעזר ברפואה משלימה - אני ממליצה על טיפול בשילוב של שינוי אורח החיים והוספת "פעילויות מרפאות" לחיים. ותשאלי מה זה פעילויות מרפאות? כל דבר שעושה לך טוב, כמו למשל: יוגה, צ'י קונג, טיולים על שפת הים, עבודה בגינה, נגינה או האזנה למוזיקה, ציור ויצירה או הרחבת הנפש בביקור בתערוכות אהובות, ויש אנשים שמוצאים את זה בכלל בלימוד תורה או בהתנדבות לעזרה לזולת.

רותמוש יקרה וחביבה

אני תומכת בכל מה שכתבה לך אור היקרה - הצעותיה נהדרות ונכונות. אל תוותרי ואל תתפתי לתרופות קסם. גם אפשר ללבן את הסיבות שגורמות לך לאותו לחץ ומצבי-רוח משתנים. הסיבות הללו, כשאינן מטופלות ביושר בינך לבין עצמך, והן מודחקות היטב פנימה - הן הן, שגורמות למצבך. מצבך יכול להשתנות לטובה לחלוטין ואפילו בזמן קצר. זאת, בתנאי שתשני את הרגלייך לטובים ונכונים יותר - כפי שמתאים לך לפי אישיותך ונשאר נתונים פרטיים. הדרכה וייעוץ נאמנים - יובילו אותך הכי טוב - רק לטוב. בהצלחה מועדים לשמחה - חגים וזמנים לששון שבוע טוב גמר חתימה טובה וחג שמיני עצרת שמח,
שלומית נצח

למעלה