רמאות!!!

daniti12

New member
רמאות!!!

אני פונה למנהלי my band ואתר תפוז.. היום נכנסתי לניהול הלהקה ומשם למכירה וקניית שירים... ראיתי שיש שיר למכירה אז רציתי לקנות אותו ולא הצלחתי אז ניסיתי עוד פעם וגם לא הצלחתי...הכסף ירד אבל את השיר לא קיבלתי... נכנתי לאתר של הלהקה הזאת וראיתי שהרבה ניסו לקנות אותו ולא הצליחו אני מבקשת שתעשו משהו עם זה ושתחזירו לכולנו את הכסף שלנו! הנה לינק ללהקה: http://www.tapuz.co.il/MyBand/bandDisplay/band.asp?b=1174

דופנה19

New member
הוריד כסף? ../images/Emo2.gif

אממ מוזר
לא יודעת.. אצלי זה לא נראה לי הוריד... חחח באמת מוזר!

simsimit

New member
גם אצלי זה ככה!!

לחצתי מאה אלף פעם וניסיתי לקנות וירד לי מלא כסף ולא הצלחתי לקנות את השיר!! זה לא הוגן!! אני רוצה את הכסף שלי בחזרה כי השקעתי ועבדתי המון בשבילו!!

דופנה19

New member
רגע...

יכול להיות שגם לי זה הוריד ולא שמתי לב?
אוףףף איזה חרא!

מה?!!?!?

זה הוריד כסף?!?!!?אוי לחצתי על זה איזה 1,000,000 פעם!!!! תתפלו בזה עכשיו!!!!

moral2252

New member
למנהלים ולכולם!!!

גם לי זה קרה לחצתי מלא פעמים על קנייה!!!!! אני רוצה את הכסף שלי בחזרה!!!! צריך לבטל את הלהקה הזאתי!היא גונבת מאיתנו כסף! מספר להקה(שלי):7955 The future

או פק

New member
אני מנהל את הלהקה Cataract

ואני מתחייב בו לפני כולם - לא מכרתי שום שיר ! לא ניסיתי למכור שום שיר ! וגם לא אמכור שום שיר כי אני בכלל פורש מניהול הלהקה והיא מועברת למישהו אחר (אבל זה לא קשור) ככל הנראה היתה תקלה כלשהי במערכת שהציגה כאילו יש שיר שלי למכירה. שוב אדגיש - לא מכרתי שום שיר, וגם לא קיבלתי שום כסף. יותר מזה, ביומיים האחרונים רק יורד לי כל הזמן כסף ומעריצים, עד כדי כך שאין לי כוח לשחק יותר ואני מוסר את הלהקה כפי שהודעתי כאן בפורום. אז לכל המתלהמים, תשתו מים ותרגעו. מספיק יש מלחמה בחוץ - לא צריך גם כאן. ולהנהלה - אבקש לבדוק את התקלה. אופק להקת Cataract - 1174

זה לא משהו מיוחד כי תמיד../images/Emo222.gif

ברגע שאתה קונה שיר אז ללהקה יורדת האנרגיה בכמה אחוזעם מכיוון שהם חושבים שמנהל הלהקה לא מרוצה מהשירים שלהם.

olgab2

New member
מוזר

אני גם לחצתי אלף פעם וזה לא הוריד לי אפילו ש"ח.....כנראה שיש לי מזל פוווווווווווו

Natalij

New member
נכון, השיר עדייון שם וגם אני ניסיתי

יש מכירת שיר, צילמתי את המסך.

אתם יודעים מה מצחיק אותי..?

שאתם מוחקים כמה מעריצים וכסף... כאילו אם אני אעקוב אחריכם אני לא אדע כמה מעריצים וכסף יש לכם... די מטומטם לא..? =/

למעלה