רםואה-דחוף!!!!

סיסונית

New member
רםואה-דחוף!!!!

שלום מאוד רציתי לדעת מה לומדים החל משנה מס" 3 ועד 7 בלימודי רפואה זה מה שלא צויין בכתה שפורסמה לעיל" וחוץ מזה שמעתי שמנתחים גופות ורואים מלא דם מה עוד הדברים המזעזעים שעושים? האים המבחנים הם עיוניים בכתב או מעשיים? מי שלא מצילח?מה עושה?פורש מרפואה חיללה? מה יותר עדיף -עתודה או רפואה? בעלי 4 יחל" מתמטיקה וציונים לואו דווקא הכל 100 אלא מעל 85 בבגרויות לא יתקבלו??????

רפואה

מה לומדים החל משנה מס" 3 ועד 7 בלימודי רפואה הכנסי לאתרי האוניברסיטאות ותמצאי בהם את תוכניות הלימוד ורשימת הקורסים הנלמדים. שמעתי שמנתחים גופות ורואים מלא דם מה עוד הדברים המזעזעים שעושים? מטפלים בחולים, פציעות קשות כמו נפגעי טרור ותאונות דרכים. האים המבחנים הם עיוניים בכתב או מעשיים? גם וגם. מי שלא מצילח?מה עושה?פורש מרפואה חיללה? כן. מה יותר עדיף -עתודה או רפואה? מה הקשר? בעלי 4 יחל" מתמטיקה וציונים לואו דווקא הכל 100 אלא מעל 85 בבגרויות לא יתקבלו?????? דרישות הקבלה גבוהות ביותר.

סיסונית

New member
תגובה....

שלום הבעיה היא שעיינתי בעלוני ואתרי האוניברסיטאות וזה לא מה שממש ממש עזר לי להבין מה לומדים החל משנה 3 ועד 7 כולל ולא כמה שנים בקשר לעתודה-אגיד מה השר אני בת 18 וצריכה להחליט-מה יותר עדיץ עתודה או לימודים רגילים לדעת מנוסים כמוכם בצוות הדסה האים פציעות קשות ונפגע י תאונות דרכים מנתחים גם מתלמדים ברפואה רגילה? ואם לא מצליח-מה -עפים מרפואה?באמת נוהגים באכזריןת ומעיפים?אין הזדמנויות וצ,אנסים? לגבי תנאי הקבלה-גבוהים- זה אני יודעת!השאלה עד כדי כמה גבוהים?????? ומה עם היחל" במתמטיקה? ו...יש לכם אתרים טובים על צבא רפואה עתודה או אחרי ם להמליץ לי???? סיסונית.

Rosse

New member
סיסונית, כקוראת אקראית של שאלותייך

אני רוצה להגיד לך משהו: מי שרוצה ברצינות ללמוד רפואה, בדרך כלל מצליח קודם כל לפתור בעיות פשוטות כמו הגעה לחומר הלימודים בשנים השונות. כמו כן, מי שרציני בכיוון של רפואה, יתנסח בצורה אחרת כשהוא שואל על אופי הטיפול שמעניק מתלמד וסטודנט לרפואה. אם שואלים אותי, לא התקבלת. אנא, חישבי על תחום עיסוק אחר שמושך את ליבך.

סיסונית

New member
לא בהכרח-תגובתי.......

שלום כותב יקר האים מותר לדעת למה הגישה הנוראית הזאת? מה כבר עשיתי לא בסדר לדעתך והאים אתה או את רופא או רופאה שאתה מדבר בגובה כזה? זה התחום שמענין אותי ובלבד......מקום 1!אני מאמינה בעצמי ולכן בעזרת השם גם אצליח-באשר לבעיות ניסוח הרי אולי הן ממהירות ולחץ של שעת הערב המאוחרת

סיסונית

New member
לא בהכרח-תגובתי.......

שלום כותב יקר האים מותר לדעת למה הגישה הנוראית הזאת? מה כבר עשיתי לא בסדר לדעתך והאים אתה או את רופא או רופאה שאתה מדבר בגובה כזה? זה התחום שמענין אותי ובלבד......מקום 1!אני מאמינה בעצמי ולכן בעזרת השם גם אצליח-באשר לבעיות ניסוח הרי אולי הן ממהירות ולחץ של שעת הערב המאוחרת

למעלה