רל"ש קולמן

asdf55500

New member
רל"ש קולמן

פניה לדובר צה"ל העלתה כלום כלומר לא בדיוק יודעים במי מדובר בכלל? לדעתי ממש חרטה ברטה אחד גדול אולי גימיק ענק ? בבקשה שיוכיח כי אכן היו הדברים מעולם בבקשה?

asdf55500

New member
אוי זה גדול

הרל"ש של עיברי היה טייס מהכחולים הוא היה בן קיבוץ כברי בגלל סיבות של שפה נלוזה בפורום לא אפרסם את שמו כאן אבל האלוף עיברי זו יציאה רצינית ולמה אתה מפחד להרחיב את הנושא? וואלה נראה לי שפיקששת רצינית? אתה מתחיל להזכיר לי ראש מועצה שכתב שהיה חייל בסיירת צ.............................. ?

kirschi

New member
אה, ואללה?!

כמו שגולברי היה איש סודו של רבין, שהפך למאבטחו האישי, שהפך לנהגו האישי, שהפך בסופו של דבר לנהג בהתנדבות, שאף אחד לא זוכר ולא מכיר? יאללה, תפנה את דפי הפורום לאנשים שמביאים דברי טעם, ולא הבלים וגיבובי דברים. למה מי אתה, עופר? רל"ש הרמטכ"ל? הממונה על דוברי צה"ל לדורותיהם? חוקר פרטי דמיקולו, שמנהל חפ"ק מודיעין אזרחי בביתו? יאללה, תן גז, ותן לחכמים ממך לדבר.

asdf55500

New member
טעות

אני לא עופר ולא איש סודו של רבין לצערך ודברי בהחלט דיברי טעם אם הם מרגיזים אותך אתה בבעיה גדולה כי לי ידוע שיש דמוקרטיה עד גבול מסויים כאן? אבל אם באמת אני מפריע לך ואתה נהנה להדביק לי שמות אז אשרך וטוב לך אגב אתה קצת נסחפת בתגובתך סך הכול שירשום רל"ש של מי היה בדיוק ונפתרה השאלה הזו לתמיד. אני הייתי בסיירת שקם של התסס זוכר או שאתה צעיר מידי לכך ? ואל תזלזל בגולברי הוא לא זלזל בך במעשך ובעברך , אף אחד לא מזלזל קולמן רק שיספר לנו אנחנו סקרנים?

אגב

את שם המשתמש שלי גזרתי מך איש הידע הרלשי בצהל מצחיק אבל רלש זה גוב לא רע בכלל בכלל

kirschi

New member
טעות שלך

גולברי זילזל בי גם זילזל בחוסר ההתיחסות לפניותי. הוא ראש מועצה רק של מי שמתאים לו, כנראה.

אל תיסחף

קולמן היה רלש ברור שכן תמיד היה עוזר אז מה קפץ פתאום להיות ראש מועצה לא הגזים בהרבה ? ממש קידום לעוזר בכיר ?

ofersagi

New member
ומה גולברי היה?

מבדיקה במחשבי צה"ל ומשיחה עם בכירים ביותר במפלגת העבודה להלן העובדות אודות איציק גולברי, גולברי היא ג'ובניק ושירת כשליש בבסיס הנ"מ בהרצליה, משיחה עם מכרים אישיים של משפחת רבין, גולברי מעולם לא איבטח את רבין או היה מקורב אליו, מידי שנה מקיימים משפחת רבין מפגש עם המאבטחים האישיים, גולברי לא נכלל במפגשים אלו. בשירות המילואים הועסק גולברי כחוליית פוקדים. ולסיום השיר "חייל דמיקולו כומתה ירוקה, הנעל כלל אינה שחוקה, רואה את הבית המון...."

אז גולברי לא שיקר

כנראה אמר את האמת ? ולמה אתה מגן על קולמן שירשום לנו רלש של מי היה ? אם בכלל? הרי כול קצין וחצין פלצן וקמצן יכול להגיד שהיה דן חלוץ נכון? אבל רלש של????????????????? לדעתי הוא לא היה רלש בכלל? ועוד משהו קטן קטן הוא מהקריות שאלת חברים שלו מי זה קולמן? יש הרבה כאלה בצורן מחנות העולים אולי?

ofersagi

New member
מי שלא תהיה וכנראה אתה לא

לא משנה מה שתכתוב זה עדיין לא ישנה את העובדה שגולברי היה בסך הכול סמל ג'ובניק מהדרגה הנחותה שנקראת שליש אני חושב שהוא לא היה עובר עם אישיותו הכובשת את בה"ד 1

אמיר8881

New member
סמל מהדרגה הנחותה?

לא נראה לך שנסחפת? ועוד אתם בוכים שתומגי גולברי פה בפורום מזלזלים בהישגים של קולמן... תעמוד בפינה כמה דקות ותתבייש.

Master Stav

New member
../images/Emo45.gif בפוסט הזה

מסכים איתך ב100% עופר ...אמירה נוספת על חייל כולשהוא שהוא נחות ....או שתפקידו נחות תימחק !!!

ע ארד

New member
למה לזלזל?

עם כל הכבוד לבוגרי בה"ד 1 באשר הם,אין שום סיבה לזלזל באף חייל בהווה בעבר או בעתיד. בבקשה,תשאירו את כל העניין הצבאי מחוץ לדיונים בפורום הזה ואל תתחילו במשחקי אבא של מי יותר גיבור.

ofersagi

New member
מתנצל בפומבי

אם מישהו נעלב מרוח הדברים אני מתנצל בפניו באופן אישי, הכוונה שלי לא היתה להעליב אף אחד. אני מצדיע לחיילי צה"ל באשר הם, בכל דרגה ומצב. מודה, קצת הושפעתי כשהייתי ביום חמישי בערב בטקס סיום מסע הכומתה של גבעתי, ראיתי את הלוחמים עם הגאווה בעיניים וחזרתי אחורה בזמן אל ימי החי"ר. כמי שעושה מילואים ולחם במלחמה האחרונה אני מעריך ומוקיר ||כל מערך תומך לחימה ואת כל מי שתורם למדינה את מיטב שנותיו כשטועים צריך להתנצל ואני טעיתי סליחה מעומק הלב עופר שגיא

רחל 65

New member
גולברי לא שיקר?

זאת אומרת שהשמועה הגיע ישירות מפי הגבורה? מה יש לרבט בצהל, שהמפקדים שלו מעידים עליו שהיה דפר דלוקס, וכל מה שעשה היו צריכים לבדוק שוב ושוב, לבקר קצין, ששימש כרלשים של שני סגני רמטכל? זה לא שרבט הוא דרגה שאינה ראויה, זה לא שלהיות שלם בנ"מ, זה תפקיד רע, זה שמה שהוא עשה לא מתאים להרואיות שרצה לנכס לעצמו, ולכן, התחיל לספר סיפורים שכל אחיזה בינם ובין המציאות היא אקראית וסתמית. בבדיקה במילון, קוראים למשפטים כאלה שקר. שין קוף ריש. אבל בינינו, כדי שתוכל לישון יותר טוב ביום שלפני, גולברי לא שיקר, אני מוכנה לעשות איתך את החסד הקטן הזה, ולהניח לך להאמין במה שפי הגבורה סיפר לך.

רחל 65

New member
וגולברי היה שלם בנ"מ

זה כן מכשיר אותו להיות ראש מועצה? עובדה, זה לא עובד!

לא הבנתי

מה הקשר בין גולברי גובניק שלם לבין שאלה אחת פשוטה שלא מקבלת מענה כבר שבוע ? גולברי נניח היה גובניק מרים דגל בקריה בשעות הפנאי היה שלם בגדוד הפרשים המשטרתי ואחרי שעות העבודה היה פועל נקיון נניח? מה זה קשור לשאלה רלש של מי היה קולמן? מה הבעייה לספר לנו רלש של מי היה ? לדעתי הוא נשאר ללא תשובה? ואם כן תשאלי אותו וניפתור את השטות הזו ונדע אולי נצביע לו בגלל זה?

Gali S 8

New member
../images/Emo104.gifבבקשה פרטים - קולמן כרל"ש סגן רמטכ"ל

מיולי 1982 שרת כרל"ש סגן הרמט"כל דאז משה לוי ז"ל החל מאפריל 1983 המשיך בתפקידו כרל"ש תחת פיקודו של האלוף דוד עברי שחזר לשרות צבאי מהתעשיה הצבאית לתפקיד סגן הרמטכ"ל עד ספטמבר 1984. משם עבר לתפקיד סמג"ד מורן.

למעלה