רכש ראשון

Benedictus3

New member
פרנויית דורון בן דור

אני כנראה סתם פרנואיד אבל הכתבות של דורו בן דור נראות לי מתוכננות על ידי הגורמים שמהם הוא ניזון:
יוסי בניון חוזר למכבי חיפה... (אסון מקצועי וחברתי)
עדי קונסטנטינוס להפועל עכו (חייב להישאר ולצמוח עם מכבי חיפה - אחד הכישרונות הגדולים שגדלו כאן!!!)
יניב קטן ואיל משומר - הבטוחים בהרכב...

חברים, אני לא רואה את המחלה נרפאת... איך נראה לכם??

Cade Foster

New member
מכבי חיפה

כבר זכתה באליפויות עם קטן, משומר, קינן ואפילו קולמה וקרופניק ורפאלוב ביחד בהרכב. האם אני חושב שמישהו מהם הוא שחקן טוב? לא. האם אני חושב שהם יספיקו לאליפות גם הפעם? לא. אבל מה שיקבע האם נראה התקדמות בעונה הבאה או המשך הבינוניות זה לא אם יהיו לנו חורים בכמה עמדות אלא עד כמה המאמן החדש יוכל לשלוט בעניינים ועד כמה הוא יוכל להטיף את תורתו אמונתו. אני חושב שזה לא רציני להביא לכאן מאמן ולהתחיל להכתיב לו את מי צריך להשאיר ואת מי צריך להעיף. אם הוא רוצה את קטן ומשומר וחושב שהוא יוכל לשלוט בחדר ההלבשה אז שככה יהיה, ואם הוא יחשוב בנקודה מסויימת שהם מזיקים לו חברתית ומקצועית ויחליט להגלות אותם אז שככה יהיה, ואני אומר את זה למרות אהבתי הידועה ליניב קטן.

הדבר הכי טוב שאני רואה בהחתמת החלוץ הקמרוני זה לאו דווקא הרזומה או מה שהוא יתרום לנו אלא עצם העובדה שהוא נרכש - זה שחקן שיעקב שחר בחיים לא היה מביא אם זה היה תלוי בו. וזה סימן מאוד מעודד לקראת ההמשך.

Benedictus2

New member
אני לא ממש מעודד

אני חושש שמשומר, קטן וקינן (ולפחות לגבי קטן - לפני ארבע וחמש עונות היו לצידו עוד כמה שחקנים שידעו לתת פס..) הם עסקת חבילה שנכפית עליו, כפי שנכפתה על ראובן עטר.
הלוואי ואני טועה. הלוואי!

הוא בן 34, אני לא יודע אם זה השחקן שבאמת

יסחוב את החוד, הלואי וכן אבל שוב לא מחתימים שחקן שבאמת נאמין שאפשר לבנות עליו, טוב יש עוד זמן, עונת המלפפונים רק החלה...

zubumafu

New member
מבין כל האופציות הקיימות מבחינת רכש של זרים

והמגבלות הרבות והידועות, להביא זרים ותיקים עם ניסיון הוא לדעתי הרעיון המוצלח ביותר - עדיף בהרבה מאשר להביא למשל זרים צעירים, ע"ע "מציאוֹת" שאם הם היו באמת כאלה טובים הם כבר היו מזמן מגיעים לליגות הטובות באירופה, או שחקנים בכושר טוב מליגות בסדר הגודל שלנו שקשה מאוד להתחרות עם השכר שלהם. וגם אם הכל מסתדר, לפעמים השחקן פשוט לא מצליח להתאקלם כמו שצריך במדינה הקסנופובית שלנו וקצרת-הרוח.
המועדון שלנו היה מושפע יותר מידי שנים מ-"סימפטום יעקובו" וניסה לגלות את הכוכב הגדול הבא. גם קניות של זרים טובים-בכאילו מהליגה שלנו כמו אנדלובו הוכחו ככישלון. וככה גם זרים שהגיעו בהמלצות של פיני זהבי וסוכנים אחרים שדחפו אלינו למשל את שראנוב.
אם אני מבסוט שהביאו שחקן בן 34? לא כל כך. אבל הרעיון טוב, נקווה שיש לו גנים טובים

מסכים איתך

איפה הימים שכל החתמה הייתה בינגו, לא משנה אם זה ישראלי או זר , למה לא מוצאים שחקנים כמו: יעקובו , פרלאילה , זוטה מה הם נגמרו ?

למעלה