רכשתי היום 4700 .....

Blueye1

New member
רכשתי היום 4700 .....

המכשיר מדהים ואני מרוצה עד הגג. מספר שאלות. 1. אודה לקישור מהיכן ניתן להוריד את המקלדת של רסקו עד שתהיה עברית מלאה. 2. הייתי שמח לשמוע איך משתמשים במכשיר (כוונה לדברים הפשוטים כדי לשמור עליו). איך ולאן כדאי להתקין תוכנות? איך מסירים תוכנות באופן תקין ?? ואיך מנקים את המכשיר מקבצים בלתי רצויים?? 3. כרגע הכל הותקן על ה FILE STORE זה בסדר, מה כדאי להתקין על ה כרטיס או על ה RAM? תודה

Blueye1

New member
תודה!!!! מכשיר מדהים!! אם יש לך דקה

אודה אם תענה לי על מספר שאלות (ראל לעיל) ובנוסף, אני מסתכל ב FILE EXPLORER - האם אני אמור להבין מה הולך שם?? למה זה שימושי?? איך אני עובד עם XEL ו וורד ?? איך אני מעביר את הקובץ ?? איך אני מסיר תוכנות בדרך שלא משאירה שאריות במחשב... ובכלל איפה כדאי להתקין את התוכנות? תודה רבה

אז ככה

FILE EXPLORER זה כמו סייר הקבצים במחשב השולחני שלך לגביי העברת קבצים אתה פשוט יכול להעתיק כמו במחשב השולחני. באקטיב סינק יש לך אפשרות לקבוע כללים להמרת פורמטים בין הפוקט למחשב ולהפך. הסרת תוכניות אתה עושה באמצעות היישום המיועד לכך, בדיוק כמו במחשב השולחני תוכנות שאתה רוצה שישמרו גם במקרה של הארד ריסט שים ב ipaq file store את שאר התוכנות תתקין רגיל או בכרטיס ההרחבה אם יש לך.

Blueye1

New member
תודה אבל אני לא מוצא לאן להעתיק כדי

שזה יעבור ל 4700. בנוסף, האם יתכן שברירית המחדל בכל ההתקנות עד כה התבצעו ל פייל סטור?

Blueye1

New member
אוקיי... הבנתי שזה יוצר "עוד קונן"

במחשב שלי. לא הבנתי אבל איך אני בוחר איפה להתקין תוכנה מסוימת ... בראם רום וכד'.

Blueye1

New member
שלחתי לעצמי מייל והעברית יצאה הפוכה

באאוט לוק אקספרס... למה ??? תודה

castroman

New member
תתחדש אחלה של מכשיר !

בכל מקרה שמע עצה טובה, תנסה להסתדר לבד, זה עובד הכי טוב, קח את המכשיר ופשוט תחרוש אותו
את ההגדרות את כל התוכנות והכל, ככה תלמד הכי טוב, אני את הPPC הראשון שלי קיבלתי בערך בגיל 16
זה היה IPAQ 3630
ואז לא היה שום פורום בנושא כמעט, בהחלט לא בעברית, אז ניסיתי לבד וזה הסתדר, המערכת הפעלה לא מסובכת מדי, ואל תדאג אם תחפור קצת יותר מדי ותזיק קצת, אפשר תמיד לעשות HD ולחזור למצב התחלתי
תהנה !

Blueye1

New member
אודה לתשובה על מספר דברים... בבקשה!

שלום, 1. התקנתי BT MANAGER מהדיסק של HP שאמור לעזור בחיבור לטלפון BT. למה התוכנה לא מופיעה לי בהסרת התוכנות (כל שאר התוכנות כן מופיעות)? 2. אודה אם יש לכם קישור איך מגדירים קישור BT וכל ההגדרות צעד אחר צעד לרשת אורנג' (לא מצאתי והמוקד שלהם מוצף והם לא חוזרים אליי). 3. אם מישהו יכול להסביר לי מה אני בדיוק רואה בחלונות השונים של הזיכון אודה לו. לא התקנתי עוד כמעט כלום ונראה לי שהזכרון דיי נמוך!? האם הממורי זה ה RAM? כתוב לי שם ב SRORAGE שיש 14 מגה פנויים ו 7 בשימוש וב PROGRAMS 19 בשימוש ו 22 פנויים ???? תודה רבה!!

AYELET1

New member
2. הצץ בפורום פאלם

יש שם הגדרות עבור פאלם אך גם עבור פוקט
לא מ"ה שלך, אך זה מאד דומה

למעלה