רכמצ"יה

רכמצ"יה

שמתי לב שקיימת אי הבנה בנושא אז: יום שני = טל ליבנה יום שלישי = גלעד שפסר יום רביעי = טל לבנה יום חמישי = אני * מיום חמישי יש לי בית ריק תבואו (כולם! לא צריך לדפוק) ** אני גאה בכל אניני הטעם שבחרו טבעות בצל *** אני מברך את שובי לפורום **** מי שלא מחזיר ציוד דינו מוות (אני עובד על לעגן את זה בחוק אז ראו הוזהרתם יש לי חפרפרות בכל מקום וגם קיפודים (מי שקרא את ההודעה של הב"צ יבין)

אההה שכחתי להגיד....

א. הב"צ האם הקיפוד היה בגודל של מלון 5 כוכבים או 3 כוכבים???? ב. עדי בן נון (להלן עב"נ) אני צריך ת'גזייה שלי דחוףףףףף שובי דובי דובי שבו לי על ה- @#$% (זובי)

טוב שהזכרת לי.

עדי בנון (להלן עב"נ) אני צריך את הפינג'אן שלי. ועופר יא קמצן, לא יכולת להביא לו גם פינג'אן עם הגזייה?

אין בעיה אני יעשה היום או מחר החזרת

ציוד ... ואם כבר אני מחזיר ציוד וגם יום כיפור מתקרב אז החלטתי להחזיר גם קצת ציוד לרכמצ"יה. להלן פירוט הציוד שהגיע ללביתי באופן פתאומי לאורך השנים: * 25 עטים *18 עפרונות-מקצתם אכולים *שני אקדחי סיכות( מי שלא פוצץ בלונים בעזרת אקדח סיכות לא יודע מה הוא מפסיד). * שני דבק חם-לא הרובים אלא הארוכים השקופים האלה. רציתי לראות מה קורה אם אני מחמם אותם במדורה נגיד ואם תצא לי אותה כמות וכן אפשר לחמם אותם במדורה ואז להדביק איתם ממש מהר אבל תזהרו כי זה חם ואל תנסו להשתמש בכפפות נגד החום כי זה נדבק לכפפות. * 3 ארטליין * 2 גועש *3 ספריי * מחק עטים אחד * שני מכחולים וזה כל מה שאני מוכן להחזיר לרכמצ"Hה עד יום כיפור! אהה ואם כבר יום כיפור אז סליחה...

Ofer Tal

New member
הייתה תקופה

שלקחתי מסור מהרכמצ"יה הבייתה... אבל גואל החזרתי הכל! (חוץ מכיתה ח' במועצת נוער שהייתי דופק מלא מנקי מקטרות ובלונים ועושה דברים מוזרים...)

Hbentzur

New member
אל תשאל איזה קיפוד...

לפחות חמישה כוכבים! אם אפשרות הרחבה לפטיו אחורי + בריכת שחיה. כמובן שבתשלום נוסף. דרך אגב- אני גאה בכם על אירגון הרכמ"ציה! היא מתפקדת מעולה. קבלו ח"ח.

אני רוצה להראות למה אנחנו כל כך

נאצים בעניין הרכמציה וזו הסיבה כמו שעדי לא שם לב שהגיעה לביתו ציוד בשובי כ200 שקל ולכן אנחנו כאלה רעים כי בסוף כולם מוצאים אצלם משהו ואם לא נשמור עליו יעלה לנו הרבה כסף תעשו את החישוב 200 שקל כפול 20 מדצים בערך זה יוצא 4000 שקל בשנה ולכןם כל פעם שאנחנו רעים תקללו את עדי ואנשים כמוהו שבגללם הרכמציה מתפקדת ככה ועדי תודה שעזרת לי להעביר את הנקודה ותודה גם על העזרה של המיונים לטייס עברתי! סליחה לכל מי שפגעתי בו וסליחה לכל מי שלא פגעתי בו כי בטח אני יפגע בו בהמשך בטעות

כל המחנה ומשתמשי פורום הר אדר

אני מבקש סליחה מכולכם על חוסר טאקט (שיש לי בשפע לצערי) ועל כל דבר קטן כגדול אני מבקש מחילה והייתי רוצה לפתוח דף חדש עם כולם כי כמו שאתם בטח יודעים אנו נמצאים כרגע בעשרת ימי תשובה ואני מתכוון לצום ולבקש מחילה אבל על מעשים שבין אדם לרעהו אין יום הכיפורים מכפר לכן סליחה באמת באמת.שנה טובה!

סלחנו גואל...

ברוח העיניים אני רוצה לספר לכם על מעשה ברביח אלעזר ורבי טרפון ... מי שמעוניין לשמוע את ההמשך צריך ללמד לפחות בן-אדם אחד את המשחק הנפלא: "איי קזומבה זומבה זומבה איי קזומבה זומבה היי"

גלי234

New member
עופר

לקחת משהו? בלי קשר אני רוצה לצטט קטע משיר ידוע... "מיכלו קטנה, מיכלו יפה, מיכלו אופה, מיכלו קופה"! כספיות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא, לא לקחתי כלום... (הפעם
)

טליבנה

New member
בין גיחוח לגיחוח...

רציתי לבקש סליחה אם פגעתי במישהו בכל דרך אפשרית ולהגיד לכם שאתם האנשים הכי מצחיקים שאני מכירה ושאני כל כך שמחה להיות חברה במחנות העולים הר אדר!!! אני אוהבת את כולכם המון... זה הקטע שעושים אוווווווווווו.... חחח קלטו כל פעם שלוחצים על סיום הדגשה זה כותב [סגדש] חחחחחחחח מילה שגורמת לגיחוח קללל........ חחחחחח אוהבת המוניםםם צום קל! טליבנהההה

גלי234

New member
טלוששששששש

אני אוהבת אותך ממש שתדעו לכם כולכם אחת האיכותיות... תהיו חברים שלה (בדיחה פרטית) ובלי קשר אני מתה עלייך טל וסליחה על היום...יש לי פווול מה להגיד לך עוד וסליחה לכולם!!!! שנה טובה לכולנו, לא יודעת מה איתכם אבל אני לא מנסה אפילו לצוםכי אני יודעת שאני לא מצליחה גם ככה... חביב לי

למעלה