רכישת ריטלין

ריטה ב

New member
רכישת ריטלין

בבית המרקחת של המרפאה שלנו (קו"ח כללית) אפשר לרכוש ריטלין אך ורק כאשר נמצאת מנהלת בית המרקחת. כפי שהסבירו לי שם, ריטלין זה תרופת כספת, והמפתחות נמצאים רק אצל המנהלת. יש ימים ושעות העבודה פחות או יותר קבועים שהמנהלת נמצאת, אך לעתים לא ידוע בוודאות אם היא תהיה ומתי בדיוק. כך שלפעמים אני מבקרת בבית המרקחת יותר מפעם בחודש עד ש"מתמזל מזלי" והמנהלת נמצאת שם. האם זהו מצב תקין?

b a r b a i m a

New member
הי ריטה. המצב לא תקין בכלל

ובודאי שיש למי לפנות. בכל מקרה-המלצה, עד שתפני למי שצריך, ועד שהמצב יתוקן (אם בכלל) קחי בחשבון שחבילה של ריטלין יש בה 30 כדורים, ולנו בחודש יש גם ימי שבת שלא נותנים...אז נשאר בסוף החודש לפחות ארבעה...תדאגי לקבל מרשם כבר שבוע לפני ולהיות "מכוסה" ולא יהיה מצב שתתקעי בלי הכדורים.

b a r b a i m a

New member
היה מצויין-לא השתמשנו בריטלין

רק פעם אחת נתתי לו 3 טיפות של רסקיו (ולקחתי גם) ובסה"ב היה בסדר. הייתי צריכה עוד יומיים נוספים
אילת כל כך נעימה בימים האלו (אמנם מאד חם) אבל אני רוצה עוד!!!

IMadd2

New member
לריטה ולשאר המתעניינים

יש בכל זאת בעיה בניפוק רטלין - בעיה ארצית!!! כל רטלין ודומיו שמנופקים בבית המרקחת עוברים רישום במקום מיוחד. אם הגעת לבית במרקחת לפני תום 30 יום מהפעם האחרונה, לא תקבל רטלין עד שיחלפו 30 יום. למתן התרופה צריכים להתקיים שני תנאים ביחד : 1. חלפו 30 יום מניפוק המרשם הקודם. 2. המרשם שברשותך בתוקף (לא חלפו 10 ימים מהתאריך הרשום עליו, ואסור לעדכן תאריך על מרשם של רטלין, חייבים מרשם חדש) . המצב המתואר הוא בלתי נסבל, כי אם למשל לא הייתה תרופה במלאי וחזרת 3 ימים אחר-כך, הרי שהתאריך החודשי מוזז מעתה והלאה ב-3 ימים לפחות. נשאלת השאלה: מדוע משרד הבריאות לא מאפשר להצתייד בתרופה ללקוח כרוני קבוע באותו בית מרקחת, (ואפילו יהיה זה רטלין) בטווח של שבוע מראש!!! גם לשאלה זו התשובה היא - כסת"ח. ראש קטן

למעלה