רכישת ציוד מחו"ל

הקרפיון

New member
רכישת ציוד מחו"ל

בשעה טובה קיבלנו את המאזן החדש של זוגתי. כזכור לכם בוודאי, זוגתי חיפסה מאזן חדש, הציצה על Zena של Zeagel ולא היתה מוכנה לשמוע על שום דבר אחר. למי שלא מכיר, מדובר במאזן פרפר ספורטיבי, המיועד לנשים. הוא נסגר עם ריצ´רצ´ מקדימה, והוא מאוד אלגנטי. בקיצור, אחרי לבטים והתמקחויות ושיטוטים ברחבי הרשת, בחרנו לקנות את המאזן מLeasure-pro שבניו-יורק. המחיר שלהם היה כ 299$ מול מחירון של 2300 שח. בטלפון המוכרים התגלו כאנשים נחמדים, וחוץ מהצורך לשלוח פקס עם פירוט חשבון של הויזה הישראלית שלי, לא היתה כל בעיה. המאזן הגיע, כולל כל האביזרים, בזמן ליעדו. המשלוח הוא כ15$ (עד לממפיס), ובסה"כ אנחנו ממליצים על האפשרות. אנחנו מקווים לחנוך את המאזן בסוף השבוע הקרוב (בינתיים הוא יושב בסלון, כדי שזוגתי תוכל להסתכל עליו בהערצה (ואני בקינאה)

s_vadim65

New member
רכישת ציוד

אשמח לקבל את הכתובת של החנות וגם פרטים על עלויות נוספות משלוח לארץ מסים בתודה ודים

הקרפיון

New member
כתובת החנות

כמובן, הינה כתובת החנות. הם מתחיבים למחירים הכי נמוכים: תביא מחיר רישמי יותר נמוך והם יחסו את ההפרש + 5% יש להם גם הנחות למדריכים, כןלל למדריכים עצמאיים. יש לי את קטלוג הנייר שלהם.

javierg

New member
הם עושים גם משלוח לארץ

אני דיברתי עם בחור חביב בשם DAVID והוא אמר שהם שולחים דרך FEDEX והמחיר הוא לפי משקל החבילה. אם אתה יודע מה אתה רוצה לקנות אז הוא מברר לך את מחיר המשלוח. יכול להיות שאם מדובר על פריטים כבדים אפשר לבקש מהם לשלוח דרך חברה אחרת או עם FEDEX אבל לאו דווקא תוך 24 שעות כי זה יכול לצאת יקר מאוד...

javierg

New member
http://leisurepro.com

דיברתי איתם גם כן, הם נחמדים מאוד ומאוד דואגים ומזדהים עם מה שקורה בארץ. המחירים שלהם בהחלט טובים. לגבי מסים בארץ: לפני כמה ימים קיבלתי חבילה עם ציוד שהגיעה מארה"ב ושלחו לי מכתב להגיע למכס כדי לפתוח את החבילה "ולברר מה זה". אז הגעתי, פתחנו את החבילה ומאחר והם לא ידעו איך להתייחס לזה ובכמה לתמחר את זה, ביקשו ממני להראות להם חשבוית/קבלה כדי לראות כמה זה עלה בלי קבלה הם לא הסכימו לשחרר את החבילה . מאחר ולא היתה לי קבלה כלשהי, הדפסתי מהאינטרנט את דף החיובים של הויזה והראתי לו שיש שם רכישה מחו"ל בסכום של כ-150$, אז ביקשו ממני לשלם על זה רק מע"מ. לא ברור לי אם היה מדובר על סכום גדול יותר האם זה היה כרוך גם במע"מ או במסים נוספים. מה שבטוח הוא שלא היה בתדפיס שום פירוט על מה התשלום, ושילמתי מע"מ גם על דמי המשלוח של החבילה. באותה מידה יוכלתי להראות להם חיוב אחר בכלל. מסקנות: אם אתה קונה בחו"ל ושולחים לך בחבילה, כדאי לבקש שישימו פירוט מה בדיוק בחבילה ושישלחו לך חשבונית עם פירוט בנפרד על עלות המוצר, האם הוא כולל מסים מקומיים וכמה, ועל דמי המשלוח. זה יחסוך לך כאב ראש.

mares

New member
גם לי על הזמנת ציוד למצלמת וידאו

מ- BH, המכס גבה רק מע"מ, ועדיין זה יצא הרבה יותר זול מהמחירים בארץ. המסקנה ברורה. לקרפיון ואישתו: תתחדשו

ל-קרפיונה, תתחדשי ../images/Emo65.gif

ולך קרפיון מה יש לקנא, חופשי. נקווה לחגוג ביחד את השקת המאזן החדש אכן דמי חנובה מגיע לך, תתחדשי קיסר הדור

למעלה