רכישת נגן COWON D2 בארה"ב

דור6

New member
רכישת נגן COWON D2 בארה"ב

אז ככה נסגרתי בעזרתכם על הנגן הנ"ל גירסת ה4 ג'יגה בארץ עולה 650 שקל ובארה"ב רק 500 שקל גירסת ה 8 ג'יגה בארץ 800 ש"ח ואילו בארה"ב 600 ש"ח.הבעיה היא שאין אחריות על הנגנים האלו האם הם אמינים כמו אי ריבר קריאטיב איפוד וכו'? אם אני אומר לידידה שלי שקונה לי תנגן והיא שם למשך שבועים להתעסק איתו בחנות להוריד אליו כמה שירים והכל תקין לדעתכם זו קניה בטוחה??אני את הנגן של איריבר שלי T60 קניתי לפני כמעט שנה בבאג וטפו טפו טפו הוא נפל לי מיליון פעם ולא מימשתי אחריות ואני גם מקווה לא להשתמש בה.....ככה שאם האמינות דומה אולי שווה לקנות אותו לא בארץ.

or121210

New member
COWON חברה אמינה אבל

לפני חודש בערך נפל לי הנגן ונהרס ושלחתי אותו לתיקון דרך באג (שם הוא נקנה לפני 9 חודשים, טפו טפו טפו...) ואחרי שבוע הוא חזר כמו חדש! אז אני ממליץ לקנות בארץ אלא אם אתה או בני משפחתך מרבים לנסוע לארצות הברית.

מושו 21

New member
אתה יכול לשמוע הרבה סיפורים ...

בסוף זה עניין של כמה שומרים על הנגן , ומזל. אני עם הנגן הזה כבר שנה וחצי, חיפוי פלסטיק מגן על החלק החיצוני שלו מנפילות - על המסך שום דבר לא יגן לך - ככה שאם נופל על המסך כנראה שלא ישרוד - אבל הנגן עצמו עמיד ושרד אצלי כמה וכמה נפילות לא קלות. ככה שאם אתה לא מפיל אותו או נכנס איתו למקלחת - רוב הסיכויים שהוא יחזיק לך יותר משנה.

יאיר B

New member
בשביל הפרש של 150 ש"ח, הייתי קונה בארץ.

D2 יותר גדול, מסך יותר גדול ורגיש מאשר ה-T60. הנגנים בעיקרון אמינים, אבל זו לא תעודת אחריות לכלום.

למעלה