רכישת מחשב נייד

el231

New member
רכישת מחשב נייד

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד אך מתלבט עם איזה סוג של מסך לרכוש. רחב או רגיל - על שניהם אני מתכוון לגודל של בסביבות 15 אינצ`. אמרו לי שרק אם אני מרבה לראות סרטים אז לקחת רחב אבל אם לא זה פשוט מותח ועושה סטרץ` לכל מסמך וורד, גלישה באינטרנט וכו`.. דיעות, המלצות... יתקבלו בברכה!!! שנה טובה לכולנו! :) ועוד דבר - חשבתי על דגם של LG שהמליצו לי עליו - LS55. ביקורות והערות גם כאן אני אשמח

מה התקציב שלך?

למה ישמש המחשב? האם אתה צריך מחשב קל (שעולה יותר) או שתוכל להסתפק בנייד רגיל? ואכן מסך רחב עם רזולוציה גבוהה יותר יהפוך את הטקסט ואת האייקונים לקטנים יותר.

el231

New member
תגובה

עד 7000, כמובן שעדיף פחות. העניין הוא שהאם הדגם שאמרתי הוא טוב? וגם - האם לקנות מסך רחב או לא. אני רוצה מחשב שישמש אותי להרבה זמן לגלישה, וורד, וגם תוכנות מסוימות לעריכת סרטים שאיתם אני עובד ככה שמעבד 1.73 וזיכרון של 512 או 1 ג'יגה זה מה שאני צריך. שוב - מסך רחב כן או לא והאם הדגם טוב של הLG דגם ה LS55.

ר ו נ י 19

New member
לפי מה שאמרו כאן אם אתה ...

אם אתה מרבה בגלישה ובוורד אז עדיף לך רגיל .. ורחב עדיף יותר לסרטים .

el231

New member
LG

אבל לשאלת האם הדגם שאני רותה לקנות הוא טוב אתם לא עונים לי!! הדגם LS55 של LG. מה החסרונות ומה היתרונות שלו....

Ixion

New member
לא לא לא!

מסך רחב הוא פשוט רחב! יש רזולוציות מותאמות למסכים כאלה, כך ששום דבר לא "ימתח" לך. הכל בגודל רגיל, רק שיש לך עוד שטח לשחק איתו!

Ice Age

New member
לצרכים שלך

LS55 של LG יספיק לחלוטין. יש לי דגם קצת פחות מתקדם, והוא סוחב יופי גם דברים הרבה יותר כבדים. רק שים לב שאתה קונה אותו עם 512 זיכרון ולא 256 (יש מבצע שלו בוואלה ב-5400 ש"ח. מחיר טוב. אין לו מסך רחב, ויש לזה יתרונות וחסרונות. לי היה מסך רחב שמאוד נהניתי ממנו, אבל התרגלתי חזרה למסך רגיל, ומבחינת צפיה בסרטים זה לא כ"כ משנה לדעתי.

למעלה