רכישת מחשב נייד

פנומן 72

New member
רכישת מחשב נייד

בדיקת מחירים מעלה שיש הרבה מאוד מחשבים שהם בין ה-2000 ל-3000 ויש כמובן שהם בין ה-4000 ל-5000. עברתי על המפרטים ולא מצאתי קטץ' יוצא דופן במחשבים הזולים. אולי מישהו יכול להאיר את עיניי מה כ"כ רע במחשבים הזולים, שאני צריך לשלם כפול ? מן הראוי לציין שהמחשב שאני צריך הוא לגלישה, צפיה בסרטים (sreaming) ועבודה בסיסית בתוכנות אופיס. אם יש מחשב זול שמתאים לי איזה הייתם ממליצים (אני מעדיף את HP בגלל האחריות הבינלאומית) ?

יאיר B

New member
אתה יכול לתת דוגמא למשחב במחיר זול ואחד במחיר

יקר שאני אוכל להתייחס באופן מהותי? פשוט יכולים להיות כל כך הרבה הבדלים (מיבוא מקביל, דרך חומרה שונה, המשך באחריות שונה ועד למחשבים ישנים/רפרבישד/תצוגה שנמכרים באתרים מסויימים). בדרך כלל יש סיבה (וגם שם החברה משפיע מאוד). לגבי מחשב עבורך: לשימושים שאתה מציין אכן אין צורך במפרט רציני. מה התקציב שלך (ב-2000 ש"ח אני בספק אם תמצא משהו סביר). HP - אני לא בטוח שלסדרה הביתית שלהם אכן יש אחריות בינלאומית אם קנית בישראל (אם אתה קונה בחו"ל בוודאות האחריות הבינלאומית של סדרת הפאווליון לא תקפה בישראל). למה אחריות בינלאומית חשובה לך? תיקונים של נייידים מבוצעים בארץ.

פנומן 72

New member
תודה על עזרתך

קודם כל שקלתי לקנות את MSI Wind אבל אז ראיתי שבמחירים האלה יש גם מחשבים "רגילים" עם מסך גדול ואפילו זולים יותר, כמו למשל HP Presario או Compaq Presarion או HP 530 ועוד. לכולם מפרט די חביב (ראיתי את כולם ב-ZAP) מחירם הממוצע הוא כ-2,500. אם אני קונה בסין אני אצטרך אחריות בינלאומית כדי לקבל שירות בארץ, והבנתי שהם נותנים 3 שנות אחריות.

למעלה