רכישת מחשב נייד

רכישת מחשב נייד

המחשב שלי מקרטע - יש לי פוג'טסו אמילו בן 3.5 אומנם תכננתי לדחות את הרכישה לעוד שנה, אבל ייתכן ונאלץ להקדימה השימושים הם בסיסיים ביותר - הרבה אינטרנט, הרבה שימושי אופיס - בעיקר וורד - עובדת עם אופיס 2007 צפייה בסרטים ולפעמים פוטושופ חובבני. רגילה למסך 15 אינטש , אבל שקלתי להתפשר על גודל מסך, לטובת משקל מרובמבחר ממש לא מצליחה לקבל החלטה לגבי מה אני צריכה בנוסף, בעוד יומיים אני טסה לחול ואהיה בדיוטי פרי חשבתי לנצל את זה לרכישה - אשמח להערות בנושא תודה על העזרה

מקפיצה לעזרה בהרכבת המפרט

או רשימת דרישות שתעזור לי לנווט בים המידע שקיים ברשת

sb21

New member
בדיוטי פרי יש ניידים?

בד"כ הדיוטי פרי בכלל לא זול, כך שזה לא אסון גדול. לא בכול מקום המחשבים זולים יותר מבישראל, וכדאי מאוד לבדוק את נושא האחריות מה התקציב שלך?

תודה וטרם הגדרתי תקציב

אני מעדיפה להשקיע כמה שפחות ולכן, אחרי שאני אדע מה הקונפיגורציה המומלצת לדרישות אני אחליט האם להילחם במחשב שיש לי כרגע ולהמתין או שאני יכולה להרשות לעצמי להחליף כבר כעת

יאיר B

New member
לשימושים שלך אין צורך במפרט חזק.

למעשה כל מחשב שקיים כיום יריץ את מה שאת רוצה בצורה מוצלחת למדי. הייתי מציע לא פחות מ-2GB זיכרון (ויסטה, את יודעת), מעבד - בעיקרן גם T2 יתאים, אבל אם אפשר T5 אז כדאי (ההפרש במחיר לא גדול), מסך - פה יש בעיה. 15" רגיל זה קצת קשה למצוא. בדרך כלל זה 15.4" רחב. הבעיה היא שהם כבדים יחסית, מצד שני גם די זולים (כי מסכים קטנים יעלו את המחיר, המחשב כולו יהיה קטן יותר). זה לשיקולך. כל השאר זה כבר די סטנדרט (דיסקשיח של 160GB, צורב DVD, כרטיס רשת אלחוטי וכו'). טיול קטן בזאפ יתן תחושה לגבי מחירים. לגבי דיוטיפרי - אם בא לך להיגרר כל הטיול עם הנייד (לא ניתן להשאיר ניידים בפטור ושמור) וגם המחירים לא משהו (ואחר כך אולי בעיות עם מכס, מי יודע).

יאיר B

New member
אוי, שכחתי כרטיס מסך:

לשימושים שלך, X3100 של אינטל יספיק בהחלט. חבל על הכסף ליותר מזה, לדעתי.

למעלה