רכישת דירה?

EYALM197

New member
רכישת דירה?

אני אמור לרכוש דירה היום,העורכת דין שלי יכולה להיפגש עימי רק מחר. אשת המכירות של החברה לוחצת עליי לעשות את זה היום ולי נראה שזה עקב המדד שאמור להתפרסם,היא טוענת שמחר המחיר יעלה ב5 אחוז. אז עליי למהר? לאחר שיחת טלפון היא אמרה אותו המחיר אבל התאריכים שנכתוב מחר יהיו כאילו היום.... האם זה חוקי. מה עליי לעשות או מה שהיא מציעה זה מה יש.

בשביל מה לקחת עו"ד?

תתיעץ עימה מה לעשות ... האם היא כבר קראה את החוזה ונתנה הערות?

artemma

New member
לדעתי הם רוצים להרוויח מדד

אשת מכירות תמיד תלחץ עליך לחתום על חוזה לפני 15 לחודש. כך הם יוכלו להצמיד את מחיר הדירה שלך למדד ולהתחיל "להרוויח" החל ממדד הקרוב. אם תשים לב, התשלומים שלך לקבלן הם בדרך כלל ב 16 לחודש (בדקתי את זה בקמה חברות). בגלל אותה הסיבה - להרוויח עליך עוד מדד. כך שאין לך מה למהר (לדעתי). הטענה שלה שממחר זה יעלה ב5% - לא נראה רציני.האם החברה הזאת מעדכנת מחירי הדירות שלה כל חודש אחרי פירסום המדד?לא נראה לי... לגבי התאריך "אתמול": אני לא עו"ד ולא יודע אם זה חוקי או לא.בכל מקרה אל תסכים לזה!זה אומר שמחיר שעליך לשלם יתחיל לעלות החל ממדד שיפורסם היום במקום "לנוח" חודש ולהתחיל לטפס ממדד של החודש הבא... בכל מקרה - תעשה מה שנוח לך ולא לאשת מכירות (הרי אתה זה שמשלם, עם כל הכבוד לעבודה שלה) בהצלחה!

EYALM197

New member
גם אני חשבתי ככה,עכשיו דיברתי איתה

והיא אמרה שעדיף שלא תלך מחר לעורך דין כי המחירים מחר שונים,תוור על העיסקה זו ממש חוצפה......מה אתם חושבים יש מקום שהתקשר להנהלת החברה והברר.

artemma

New member
רוב הסיכויים שבהנהלת החברה

יגידו לך שזו יוזמה מקומית של אשת מכירות אלא אם הם באמת תכננו שינוי מחירים. בכל מקרה - דבר עם עו"ד קודם כל. אפשר לדעת מה שם החברה והפרויקט?

למעלה