godZilla1507
New member
רכישת אקליפס
בעוד כשבוע אני אמור לעשות הזמנה למשחק Eclipse ולאור שרשור על T2R:E החלטתי גם להתייעץ בפורום - מה הדרך הכי זולה לקבל את המשחק (וברור שלא מדובר בקניה בארץ).
הגרסא חייבת להיות באנגלית.
בינתיים אלה הממצאים שלי:
אמאזון.קום - 120.43$ = כ-435 ש"ח
buy2usa + אמאזון.קום - 115$ = כ-414 ש"ח
mustop + אמאזון.קום - 111$ = כ-400 ש"ח
אמאזון.דה - 82euro = כ-386 ש"ח
cardhaus - 137.2$ = כ-494 ש"ח
"המנצח" כרגע הוא אמאזון.דה - אבל אולי יהיו לכם המלצות טובות יותר?
ד"א אם כבר מדברים על אמאזון - יש להם קטע מעצבן בהוספת מע"מ: כאשר מוצר נמוך מ-75$ אך יחד עם המשלוח הסכום עובר את הרף, הם כבר מוסיפים מע"מ, מה שלגמרי לא נכון.
בגלל זה עסקה ישירה באמאזון עולה 63 ש"ח יותר ב.קום ו-56 ש"ח ב.דה (ז"א שהיה ניתן להזמין את המשחק ב-330 ש"ח בלבד!
הם רושמים שמחזירים את המס במידה ולא יידרשו לשלם אותו בארץ, אך אני ממש לא סומך על זה - מה ששולם קשה יותר להחזיר... יש דרך להתמודד עם זה, יש למישהו ניסיון?
בברכה,
יורי
בעוד כשבוע אני אמור לעשות הזמנה למשחק Eclipse ולאור שרשור על T2R:E החלטתי גם להתייעץ בפורום - מה הדרך הכי זולה לקבל את המשחק (וברור שלא מדובר בקניה בארץ).
הגרסא חייבת להיות באנגלית.
בינתיים אלה הממצאים שלי:
אמאזון.קום - 120.43$ = כ-435 ש"ח
buy2usa + אמאזון.קום - 115$ = כ-414 ש"ח
mustop + אמאזון.קום - 111$ = כ-400 ש"ח
אמאזון.דה - 82euro = כ-386 ש"ח
cardhaus - 137.2$ = כ-494 ש"ח
"המנצח" כרגע הוא אמאזון.דה - אבל אולי יהיו לכם המלצות טובות יותר?
ד"א אם כבר מדברים על אמאזון - יש להם קטע מעצבן בהוספת מע"מ: כאשר מוצר נמוך מ-75$ אך יחד עם המשלוח הסכום עובר את הרף, הם כבר מוסיפים מע"מ, מה שלגמרי לא נכון.
בגלל זה עסקה ישירה באמאזון עולה 63 ש"ח יותר ב.קום ו-56 ש"ח ב.דה (ז"א שהיה ניתן להזמין את המשחק ב-330 ש"ח בלבד!
הם רושמים שמחזירים את המס במידה ולא יידרשו לשלם אותו בארץ, אך אני ממש לא סומך על זה - מה ששולם קשה יותר להחזיר... יש דרך להתמודד עם זה, יש למישהו ניסיון?
בברכה,
יורי