רכישת אביזרים

danik56

New member
רכישת אביזרים

האם יוצא כלכלית משתלם להזמין אביזרים מחו"ל ? (בהנחה שעלות כוללת לא חורגת מ75$)

shangu23

New member
תלוי מה תזמין

חלק מהרכישות יהיו שווים את הקניה בחו״ל, וחלק לא. בעקרון מוצרים שדורשים התעסקות רבה עם שירות ואחריות עדיף לפעמים לרכוש בארץ, אלא אם כן מדובר בדיל מדהים. תן התייחסות ספציפית וננסה לעזור יותר...

danik56

New member
ממש לא מוצרים עם התעסקות

לא התכוונתי לחלקים מכניים אלא יותר אביזרים כמו פנס, מנעול, סט מפתחות אלן ומשאבה.
יש לי חבר שמספר לי שהוא מזמין הכל מאלי-אקספרס כולל בגדי רכיבה וכפפות ועולה לו פחות מחצי מחיר. המינוס שזה חודש משלוח.

shangu23

New member
אם כך אז אין בעיה

המחירים הזולים של מוצרים כאלה בד״כ שווים את הסיכון. אגב לא רק בעלי אקספרס אפשר למצוא מציאות, גם באיביי יש דילים שווים ותמיד כדאי לעשות סקר ולבצע קנייה חכמה

jkatz

New member
המלצה על חנות ועל קניות מחו"ל

מצטרף להמלצות להזמין מחו"ל, אני אישית מזמין הרבה וברוב המקרים המוצרים באיכות טובה.
המלצתי כאן בעבר על חנות גרמנית בשם Bike24.com משם הזמנתי זוג צמיגים של Schwalbe 20" 1.6 בכ- 8 יורו לאחד וכפפות קצרות של FOX בכ- 14 יורו. המשלוח יקר - 20 יורו אבל בסה"כ זה יוצא משתלם לעומת הארץ...
אני לא ממליץ להזמין מאי-ביי ובכלל, כלי עבודה עלומי מותג מאחר והאיכות של רובם ירודה. הזמנתי בעבר מהמוכר הזה אולר מוצלח של Icetoolz בכ- 40 ש"ח, המחיר קצת עלה מאז.
יש עוד המון מוצרים, צריך סבלנות בחיפוש וסבלנות בהמתנה למשלוח...
בהצלחה

danik56

New member
עשיתי הזמנה

של 4 אביזרים באמזון ארה"ב עם שילוח עד הבית בעלות של 19$ (אני שולח עם MUSTOP שיש להם קופון הנחה של 10$ על המשלוח ובמוצרים קטנים זה יוצא משתלם)
זה מגיע מהר בניגוד להזמנות מסין שיכולות לקחת גם חודש.

למעלה