רכישה ראשונה!!

studiolana

New member
רכישה ראשונה!!

שלום לכולם! היום רכשו ממני לראשונה מוצר - יש!! אבל.... כתוב לי שהסכום הועבר לחשבון שלי אבל כשאני נכנסת לדף של הקונה הוא לא קיים כלומר... תראו אין עליו/עליה שום מידע האם זה נורמאלי? או שזה וירוס ואני אשלח את המוצר לשום מקום? אני מתרגשת מאוד והיתי רוצה לשלוח את המוצר היום אם זה לא באג.... http://www.etsy.com/people/plandesberg הינה החנות שלי http://www.etsy.com/shop/studiolana?ref=pr_shop_more מה דעתכם? תודה רבה!

efratjewelry

New member
מזל טוב! ואת יכולה להיות רגועה!

אצל רוב הקונים באטסי שאין להם חנות הפרופיל נראה ככה. מה שחשוב זה לבדוק בפייפאל שהכסף הועבר ושהם מאשרים לשלוח.

studiolana

New member
לפי פאי פאל הכסף הועבר והם מאשרים לשלוח

האם כדאי לי לשלוח בכל זאת מייל ללקוחה ולוודא? או שזה יראה כחוסר אמינות מצידי? הבנתי שנהוג לצרף מכתב תודה אישי לקניה או הנחה לקניה הבאה או משהו כזה יש המצלצות? תודה רבה על התגובות המהירות - מזל שיש עוד אנשים שערים מוקדם :)

efratjewelry

New member
את לא צריכה לשלוח שום מייל לקונה כרגע

לפני שאת שולחת תבדקי שהכתובת באטסי ובפייפאל היא אותה כתובת אחרי שתשלחי את יכולה להודיע לה ששלחת בתוספת מספר המשלוח. תדפיסי מפייפאל את הPACKING SLIP ותצרפי במעטפה. פתק תודה תמיד כדאי להוסיף. לגבי הנחה - איך שאת רוצה. את יכולה להכין קופון הנחה באטסי ולצרף את הקוד שלו. (אני מצרפת קוד קופון) אחרי ששלחת תוסיפי את מספר המשלוח בפיי פאל, בחברת המשלוח תבחרי OTHER ואז תכתבי ISRAEL POST באטסי תשני את סטטוס ההזמנה לSHIPPED לפני שאת שולחת תבדקי שהכתובת באטסי ובפייפאל היא אותה כתובת

studiolana

New member
לא הבנתי איפה יש את הקוד של הקופון....

אני שולחת בדואר רשום נכון? תודה :) וכן זה אותה כתובת

RolyzCreations

New member
קוד קופון

את צריכה ליצור לבד קופון. כדי ליצור קופון: your account Promote Coupon Codes כפתור Create new Coupon

studiolana

New member
שלחתי בדואר רשום!

איזו התרגשות :) רק לא הבנתי את זה אחרי ששלחת תוסיפי את מספר המשלוח בפיי פאל, בחברת המשלוח תבחרי OTHER ואז תכתבי ISRAEL POST אה? תודה רבה

RolyzCreations

New member
בפייפאל כנסי לעיסקה

למטה יש לך קישור add tracking info שם את משנה את הסטטוס לנשלח, רושמת את מספר המעקב בנוסף כנסי גם לאטסי ותסמני נשלח your account sold orders

למעלה