רכישה ממשה מנשה

spotpanda

New member
רכישה ממשה מנשה

שלום לכולם מישהו רכש רולר או כל דבר אחר דרך האתר www.roller.co.il - חנות אינטרנט שמוכרת מוצרי ספורט ומנוהלת על ידי משה מנשה. אני רוצה לשמוע תגובות / המלצות ממי שמכיר?

eitam s

New member
או שהוא

פשוט מעוניין בחוות דעתינו על האתר בכדי שידע האם כדאי להזמין מימנו או לא... יכול להיות שהוא מפרסם, אבל כרגע גם אם הוא כן אי אפשר לעשות שום דבר בנוגע לזה מכיוון שהוא הציג זאת בתור שאלה עניינית. אם הוא יחזור וישאל אותה שאלה או שאלות בסיגנון תוך כדי חזרה על שם האתר המסויים אז יהיה אפשר ורצוי יהיה למחוק את הודעותיו... בנוגע לאתר, ראיתי אותו, אבל אף פעם לא קניתי מימנו כך שאין לי מושג...

Barvazoom

New member
יאלה סולחה! ! ! ../images/Emo108.gif

קצת בעייתי להבין אם זו מהתלה או בפירוש פרסום זול ולא מתאים.. מה שלא יהיה עדיף להיות עם יד על הדופק מקסימום עם הרגל על הרולר (זה עם המעצור...) ולהרביץ בהזדמנות קרובה..... ; )

spotpanda

New member
נכון - כי לפני שאני שמה כמה מאות

שקלים רציתי לשמוע אם מישהו מכיר - אז טבעי שאני אשאל בעו פורומים זה חשוב לחשוד - אבל לא להשתגע!!!

EREZ82

New member
ואוו ואוו ואוו ילדים

מכות זה לא מתאים........ הבן אדם שאל שאלה,ונניח שהוא פירסם זה עדין לא סוף העולם שצריך להרוג אותו. אז אופנוברית קחי הכל בסבבה...

spotpanda

New member
אתמול קניתי!!!!

פנו אלי למי שמעוניין בפרטים - אם אני רושמת משהו תיכף רוצחים אותי פה... (אולי המגדפים פה הם חברים של ההוא שרצח על סיגריה....)

yoman321

New member
../images/Emo46.gif הם לא!

אבל ברוכה הבאה
אז מתי רואים אותך מתגלגלת בינינו

masterform

New member
אני לא מכיר אותו באופן אישי

אבל שמעתי שהוא קנה לפני 4 שנים חפיסת סיגריות בקיוסק באילת 500 מטר ליד המלון שבו שכנה דודה שלי. אתם קולטים כמה קרוב למוות הייתי

למעלה