רכישה טבלאט

gevotiki

New member
רכישה טבלאט

שלום
מעוניינת לקנות 2 טאבלט :
1 .עד 1000 ש"ח בשביל גלישה, מיילים ויכולת לקרוא ספרים בטבלט ( להורד קבצי וורד אוPDF) והרוב גלישה ( עבודה ) -צריכה אפשרות לעדכן תוכנה צ'ק פונט על מנת להתחבר מקום מקום לעבודה ) . ואפשרות לחיבור של מקלדת .
2 טאבלט שני עד 400 ש"ח בגדול לילדים בני 3 -4 למשחקים אם יהיה את האפשרות שרשמתי לראשון יהיה מאוד נחמד .
גלישה מיילים . רכשתי בעבר של KAIA ב 300 ש"ח ו הייתה בעיה של טעינה שאחרי 3 ימים הפסיקה להטעין ו החזרנו אותו לחנות . מבחינת הפונקציות עבד מצוין .
אני לא מבינה כול כך בנושא .
יכולה לבקש ממשהו שיביא את הטאבלטים מארה"ב .
אשמח מאוד לעזרה .
תודה לכול מי שעוזר

binon

New member
נסיון לעזור

לגבי סעיף מס 1
הסעיף הבעייתי הוא החיבור לעבודה. לא ברור מה את צריכה לעשות עם החיבור הזה. כי ראיתי שיש אפליקציית חיבור לצ'ק פוינט בגוגל פליי (חנות האפליקציות) אבל לא ניסיתי אותה. אבל השאלה היא האם למרות החיבור המאובטח תוכלי לעבוד דרך הטאבלט כי לא בטוח שמהעבודה אפשר לעבוד על אנדרואיד או IOS
מעבר לכך אני יכול להמליץ לך על נקסוס 7 שיש בו את כל מה שרשמת למעלה(את יכולה לקנות את הדגם הישן בסביבות ה 1000 ש"ח. ניתן לחבר לו מקלדת ועכבר על ידי כבל מתאם שעולה 1$ באיביי. אם מסך 7" קטן לך מידי אז האופציה הזאת לא טובה לך. אני לא מכיר טאבלטים 10" כך שאינני יכול להמליץ עליהם.
אבל אם את רוצה מחשב שייתן לך אפשרויות עבודה נראה לי שהכיוון צריך להיות רכישת מחשב נייד קטן למרות שאז נראה לי שתצטרכי להעלות את התקציב, מכיוון שהטאבלטים דיי מוגבלים מהבחינה הזאת ובאים יותר כמכשירים לצריכת תוכן בידורי ופחות לצורכי עבודה

לגבי סעיף 2
כל טאבלט שתקני אמור לעשות את העבודה עבור ילדים בני 3-4. רק תשימי לב שיהיה בו 1GB RAM לפחות כדי למנוע תקיעה של המכשירים. ברמת המחיר הזאת מה שאפשר לקנות זה רק מוצרי מדבקה סיניים והאיכות של כולם אותו דבר פחות או יותר.

BobboVilla

New member
אנדרואיד 2.1?!?!

מזל שלא מנסים למכור מחשב "חדש" עם ווינדוס 95
.

gevotiki

New member
ועכשיו הסבר בבקשה ?

אני צריכה את זה לילדים - גלישה מיילים ומשחקים בסיסיםלילדים ני 3-4 ו קריאה ספרים .

binon

New member
הסבר

אנדרואיד 2.1 זאת גירסה של מערכת ההפעלה מלפני 3 שנים בערך.
סביר להניח שהרבה משחקים ואפליקציות לא יעבדו עליו ובגירסה הזאת אין תמיכה מלאה בעברית.
ממליץ לך לקנות מכשיר עם אנדרואיד גירסה 4 ומעלה שם יש תמיכה מובנית בעברית, וכמובן לא פחות מ- 1GB RAM כפי שכתבתי בהודעה הקודמת שלי.

gevotiki

New member
תודה

אפשרי בבקשה לינקים של נקסוס 7 שרשמת?
האם הייתה מזמין מ DX מכשיר עד 400 ש"ח ?

binon

New member
צירפתי לך בהודעה למטה קישור

לגבי הזמנה מאתרים בחו"ל, האמת שאני שוקל לעשות את זה לגבי טלפון במחיר של כ- 500 ש"ח (לאו דווקא מ DX)

למעלה