רכישה חמה

רכישה חמה

ממממ... טוב אז מודה אני בין המכורות ללבנים תחתונים וחזיות למרות שבבית אין הצדקה לחלק העליון ואני מסתובבת בלעדיו אבל בכל זאת אני הולכת על סאטים . המוכרת מכירה אותי כבר שנים ואני לקוחה קבועה תמיד היא ציינה את העובדה שיש לה בן ושהיתה רוצה להכיר ביננו ...התחמקתי בתירוצים פעם אחר פעם. נכנסתי לחנות בשמלה צמודה שמבליטה את שדי בודקת את המבחר החדש מודדת את החזיות בתא ההלבשה החנות היתה שקטה הייתי הלקוחה היחידה באותו זמן. שמעתי את דלת החנות נפתחת וקול גברי שאומר הגעתי את יכולה ללכת רק תמהרי כי אין לי מושג מה אני עושה פה. הבנתי שמדובר בבן שלה באותן רגעים שקלתי ללבוש את בגדי חזרה ולצאת מן החנות רק ש.... לא שמתי לב לפרטטכני קצת בעייתי בין מדידה למדידה יצאתי מתא ההלבשה והבגדים שלי נשארו בתא ההלבשה הצמוד. לא היה לי מושג מה לעשות העדפתי להישאר בשקט ולחשוב אבל רחש התנועות שעשיתי גרמו לו להבין שיש מישהי בתוך תא ההלבשה היי אפשר לעזור ?הוא שאל אהה כן עניתי אתה מוכן לבוא לרגע התכוונתי שיתקרב כדי שאוכל לספר לו ולא לצעוק שאני זקוקה לבגדי מיותר לציין שהייתי עכשיו כמעט עירומה כשרק תחתון חוטיני לגופי . רק שהוא לא הסתפק בלהתקרב ופתח את תא ההלבשה וואו הוא פלט שאגה נעמדתי במבוכה אבל הוקסמתי מהמראה את מדהימה הוא המשיך ואני ספק מחייכת ספק מסתירה אתה הבן של... כן אני הבן היא רצתה להכיר ביננו אבל לא תארתי לי שההיכרות הראשונה תהיה כך הוא שלח יד לשדיים שלי והפיטמות מיד הזדקרו להן האמת שלא התנגדתי ראיתי איך האבר שלו מזדקר מבעד למכנסיו הידיים שלו המשיכו לעסות את שדי ולשונו החלה ללקק ולמצוץ אותן אוחח נפלטה אנחה מפי הוא המציד אותי אל הקיר נישק ונשך לשפתי והוריד את החוטיני שלי במשיכה אחת תוך שניות גם הוא פשט את בגדיו . ומבעד לתחתוניו התגלה איבר עבה ענק וזקור הוא שלח יד למטה ופיסק את רגלי אצבעותיו החלו לטייל בתוכי ידו השניה לא הפסיקה לעסות את שדי ולצבוט את פיטמותי ולשונו לא חדלה מללקק את צווארי . הוא הניף אותי מעלה רגלי נצמדו על מותנו והוא באחת השחיל את אברו הזקור לתוכי . רקדתי מעליו והתפתלתי פלטתי גניחות ואנחות חזקות הרגשתי אורגזמה מדהימה הרגשתי התכווצויות מהירות וחזקות שסוגרות לו על האבר ומסרבות להינתק ממנו ואז הרגשתי אותו מתפרק בתוכי גל חזק מילא אותי בזרם חם זה היה מדהים נשארנו צמודים מחובקים עוד מספר דקות ואז שמעתי את הדלת נפתחת היא חזרה עמדתי במבוכה הוא מיד התלבש והביא לי את הבגדים מהתא השני . הוא חיבק אותי נשק לי וקבענו להיפגש בערב לפני שיצאתי אמו חייכה אלי ואמרה ידעתי שתתאימו מזמן רציתי שתפגשו ...

y e g e r

New member
הופתעתי לגלות ש...

שה"גיבורה" בקטע שלך לא התנגדה או התפלאה לנוכח מגע מידו של הבחור-שהיה כמובן זר לחלוטין,אלא שיתפה פעולה בצורה מעולה...? אכן פנטזיה-שנשים זרות לא יעשו זרות כנוגעים בהם היה נחמד לקרוא ביי ויום נפלא

mr_lonely

New member
בקשר לתפאורה

חכי רגע...אל תמהרי, תישארי רגע עם החזיה, 85C פוש אפ, שחורה ועוד מתחרה... זו אמנם רק תפאורה אך גם היא פאר היצירה רמז וסימן לחושניות הטמונה בזו שאותה לבשה. אשחק בך באצבעותיי גופך רוטט בידיי מעוררת ערגתך וערגתי תשוקתך ותשוקתי.

yuvly

New member
חוץ מזה...

שמגרה לקרוא... צריך ליפול על האמא הנכונה...

yuvly

New member
שהייתי רוצה

שאמא שלי תסדר לי גם פגישות כאלה

כלומרררררררר

כלומר אחרי השיפוצים שיעשו לתפאורה ולגיבורה יש ליובלי רצון שאמא שלו תעשה הסבה מקצועית ותארגן לו פגישה

bugbuster

New member
ואני התכוונתי למחוז ברור...

יובלי, היית מספר לה על זיונים שלך? מתאר לה מהו סוג האישה שרוצה.. שתסדר לך?

הייתי רוצה ליהיות נוכחת בשיחה הזאת

בבקשה יובלי תכתוב לנו איך שיחה כזאת עם אמא הייתה נראת ומרגישה.

למעלה