רכישה גדולה

criminal16

New member
רכישה גדולה

שלום, קרוב משפחה שלי מאמריקה מעוניין לשלוח לי מספר מכשירי I-PHONE הערך הוא בסביבות 2000$ ואני משלם לו דרך PAYPAL האם תתכן בעיה בקבלת חבילה כזו? תודה

ozitex

New member
ייבוא מסחרי

מעל 2-3 מכשירים. תצטייד בחשבונית ספק עם מחיר סביר . בכל מקרה אתה צפוי לתשלום מסים כולל של 33.4%.

criminal16

New member
תודה. עוד שאלה:

בשביל לקבל פלאפונים הבנתי שצריך לקבל אישור ממשרד התקשורת. האם במידה ואני מזמין רק מכשיר אחד עדיין עלי לקבל אישור? תודה

ozitex

New member
אישור

בייבוא מסחרי: יש צורך באישור משרד התקשורת אם סוג המכשירים שאתה מביא אינו מאושר על ידי המשרד. אם הוא מאושר אין צורך באישור מיוחד. ביבוא אישי של מכשיר אחד אין צורך באישור גם אם המכשיר אינו רשום ומאושר על ידי משרד התקשורת.

ozitex

New member
כתבו על זה בעיתון

חריג ביותר. אין סיבה מדוע לא יאשרו ייבוא אישי של האייפד- זה חוקי לגמרי להביא מכשיר אחד ואפילו שניים על פי החוק.

barakjan

New member
כן

אבל יש אחד שיש לו אפשרות להכניס כרטיס סים אני חושב ? זה נכון?

צקמן

New member
כמדומני שכן

אבל זאת הגרסא שכוללת רשת אינטרנט סלולארית. במידה ותרכוש יהיה אפשר לגלוש דרך הסים, אבל לא לבצע שיחות(הכל אאל"ט)

זהר12

New member
ראיתי איפה שהוא (לא התעמקתי) שהבעייה היא

בתדר שאינו תואם עם תדרים בארץ ויכול לגרום לשיבושים.

panayotiss

New member
הצחיק אותי נורא המשפט..

iDigital: נשיק את ה-iPad בישראל בחודשים הקרובים. למה תמיד בארץ הדברים צריכים לקרות אחרי כמה חודשים? ממש פאטתי הפיגור הזה אחרי העולם.

w2s

New member
הכל פוליטיקה ואינטרסים.

הטענה היא לגבי התקן ה WIFI במכשיר, שהוא משדר בתדר המותאם לתקינה האמריקאית ולא אירופאית אשר לפיה משדרים בישראל. אך הטענה הזו לא רצינית, הרי ישנם המון שקונים מחשבים וציודים נוספים מארה"ב ואף אחד לא בודק אותם בציציות כי הדגמים פחות מוכרים. הפופולריות של ה IPAD הפכה אותו למטרה קלה והחליטו להתלבש על ה IPAD מסיבה כלשהי שקשורה לאינטרס כלכלי. עם הזמן זה יעבור.

sbenari1

New member
פוליטיקה ואינטרסים

קרן פיטנגו אשר בין מקימיה נמנה חמי פרס, בנו של נשיא המדינה שמעון פרס. קרן ההשקעות פיטנגו מחזיקה גם בנציגות אפל הישראלית - חברת iDigital

ozitex

New member
הישראלים לא פראיירים

בינתיים אני יודע על לא מעט מכשירים שעשו עליה ואפילו מרגישים כאן מצויין..

למעלה