רכילות !!!!!!

La Vela

New member
רכילות !!!!!!

שמעתי ש........... בלן מאיה ומייטה נפרדו ובלן כנראה עכשיו עם הרקדנית רפאלה רקסקו....ווי ווי ווי והם גם מופיעות יחד בכל אופן, חיים, יכול להיות שהמופע של בלן ומייטה עליו המלצתי, כבר לא רץ........חבל.....אבל אפשר לנסות

כולן לסביות? מה קורה?

חבל אני כבר קיוויתי שנראה את בלן בארץ. ואת מאייטה.... אולי זה לא קשור אחד לשני. הן הרי מקצועיות ומופע טוב לא הורסים בגלל שלא נמצאים ביחד... או שכן...
הדיסק הכי יפה של מאייטה מוקדש לבלן, זה פשוט לא ייאמן, אבל נראה שלפחות היתה שם אהבת אמת...

Maiki2

New member
איזה יופי!../images/Emo3.gif

אהה אגב זאת ברני.. שיניתי כינוי

La Vela

New member
אין לי מושג...........למען האמת

אני ממש מקווה שאפשר עדיין להריץ את המופע אבל מי שראה כבר את המופע, שם לב שהוא מושתת על הקשר החזק ואהבה בינהן ואם זה לא קיים, אז זה דיי גורע וזה ממש ממש חבל . אולי בשבילנו הן יוכלו לעשות מאמץ מיוחד..........חה... כמובן שכל הנושא דורש בירור זה מעניין כי לא מזמן קראתי כתבה על מופע משותף של בלן ורפאלה קרסקו ובכתבה הן מתראיינות ומפרגנות כל כך אחת לשנייה שממש אמרתי לעצמי וואלה איזה חברות מופלאה....אז אולי יש משהו בשמועה הזו. אני אברר אצל חואן פולביו והחברה. הם יודעים הכל על הקהילה

La Vela

New member
יש תיקונים

בלן ומייטה כבר לא יחד לבלן יש בת זוג אחרת. לא רפאלה כנראה שאפשר יהיה להזמין את המופע המשותף. לא נראה שזה בוטל

haimomi

New member
לצערי היא לא תבוא

ולא בגלל המשברים האישיים שלה. המפיק שלה [שהוא המפיק של הרבה אמני פלמנקו איכותיים] לא מוכן לשלוח את אמניו לישראל בגלל המצב הבטחוני. אלא אם כן ,נצליח להגיע אליה אישית , והיא תסכים. למישהו יש את המייל או הטלפון שלה?

La Vela

New member
בגלל הסכנה או כנקיטת עמדה

אולי שווה להסביר לו שזה לא בדיוק הופעה תחת אש ולתת לו דוגמא מפסטיבל ישראל שאליו הגיעו הרבה אמנים מחו"ל אך.........אם מדונה לא היתה מבטלת אולי היו הדברים נראים אחרת נראה לך שהיא תעשה משהו שנוגד את דעת המפיק שלה?

haimomi

New member
אם היא תקח את האחריות

על עצמה. המפיק שלה לא מוכן לקחת את הסיכוי שיקרה משהו. אני מניח שזה קשור לפיצוץ בבאר שבע. בכל אופן באוקטובר יגיעו אמנים ספרדים אחרים להופעות בישראל - אבל לא פלמנקו. מוסיקה ספרדית אנדלוסית מהמאה ה13 .

למעלה