רכילות

keoser

New member
רכילות

אני מדבר עם אדם יקר לי, שואל בנוגע למשהו. פתאום הוא אמר לי שאדם אחר שיקר לי, פגע בו. לא הבנתי איך זה הגיוני, ואז פתאום ראיתי את הסיטואציה קוראת בראש שלי. הייתי שם. כאב לי והתעצבנתי קלות, אבל התעלמתי מזה -- ידעתי שזה לא נכון ואני אוהב את שניהם פשוט. זה לא היה אמור לשנות דבר. חזרתי לחדר, והתעסקתי בעיסוקיי. אחרי 2 דקות הבנתי משהו: הרגש שהרגשתי, לא היה שלי בכלל! פתאום הבנתי שאותו אדם העביר לי את הפגיעות שלו, ואת רגשותיו העכשיווים כלפי אותו אדם. התנקתי לאט לאט מאותם אנרגיות שקיבלתי, והבנתי חלק מכוחה השלילי של רכילות. :) באהבה, יוסי :)

איזו ראייה מדוייקת ../images/Emo45.gif

תודה על השיתוף

natalynataly

New member
נהדר! איך עשית כדי להתנתק מהרגש?

קרא לי שבוע שעבר דבר דומה. חברה טובה סיפרה כל מיני דברים שלילייםעל הבעל שלה... ובאותו היום, כאשר בעלי הגיע הביתה , חשתי עליו כעס - כאילו עשה משהו לא בסדר... כאשר למעשה היה חמוד ואוהב כרגיל! פתאום קלטתי שזה בעצם האנרגיה שהחברה סיפרה על בעלה שלקחתי והעברתי על בעלי!! השאלה איך להתנתק מן האנרגיה הזאת. כי המודעות לא מספיקה. (בכל אופן אצלי) גררתי את התחושה הלא נעימה עוד איזה יום....

keoser

New member
מודעות זה השלב הראשון! :)

אם זו אנרגיה לא שלך, את יכולה לעשות החזרת כוחות עם האדם. אם את עדיין מרגישה חלקים בך שמזדהים עם זה, את יכולה לקחת אותם, לשלוח אותם למרכז האדמה, ואז לקרוא להם לחזור מותמרים באהבה של אנרגית האדמה (אני ממש אוהב את האדמה לאחרונה יותר ויותר
). את יכולה לקחת את המחשבות שהחלק הזה מעורר בך, ופשוט לשים אותם בכדור זכוכית, ולקבור אותם עמוק באדמה. אישית אני עשיתי החלטה: זו לא האנרגיה שלי, מה זו השטות הזו! ונתתי לרגש הזה להתקיים בתוכי, ופשוט לא התייסתי אליו. ככה גם ד"א התנתקתי דיי מהר מהתאהבות, פשוט הבנתי שהרגש הזה לא משרת אותו ואני מחליט לוותר עליו בגלל זה. אני נוהג יותר ויותר לאחרונה להכריז *בקול רם* כלפי היקום לגבי תוכניות ומטרות שיש לי ואני רוצה. החיים שלי יותר פשוטים מאז, יותר חלקים בי מקבלים את הטרנספורמציה. באהבה, יוסי :)

למעלה