רכילות

ללו

New member
רכילות../images/Emo70.gif

כרגע גיליתי שלורן גראהם השחקנית שמשחקת את לורליי יוצאת עם מתיו פרי שמשחק את צ´נדלר בסדרה חברים!!! רק אני או שהם ממש ממש לא מתאימים?
תודיעו לי מה אתם חושבים
נשיקות

S.tal

New member
ספוווקי!!

הם באמת לא נראים מתאימים, אבל מאחר ואני אוהבת את שניהם! אז... למה לא?!?!

Hugs a Kisses

New member
היי! אני חדשה בפורום ו...

זה נשמע מוזר! איזה מן שילוב? וואו! טוב אבל אפשר להסתדר עם זה לא?

ללו

New member
שילוב מוזר ביותר...

אהה..כן...וברוכה הבאה!
נשיקות

Hugs a Kisses

New member
תודה רבה!

חחחחחח תוכלו למצוא אותי גם בעוד כמה פורומים אבל אפשר לראות את בכרטיס האישי מי מחכה ליום ראשון כבר? חחחחח

r o n i1

New member
היי

רק רציתי לדעת א את מוכנה לכתוב לי מסר או משהו שבו כתוב את כל האתרים שאת מכירה של בניית דוליז..... רוני נ.ב אם את צריכה משהו האייסיקיו שלי זה 98345636 אם יש לך את מוזמנת לכתוב לי מקווה שנדבר הרבה רוני

YaLdoNet 4 EveR

New member
סתם דבר

יש את פורום דוליז (לא בתור מטיפת מוסר... סתם שתדעי
) ואת מיכל (MOOA-NUMI או וואטאבר) שמנהלת אותו, וזייהו. אגב, הם שני חמודים (לורן וצ´אנדלר... מה שמו), אז למה לא? ולורן לא נשואה?.. בת כמה היא? *חושפת את בורותי בציבור*

leeloo

New member
35?! מה?! לא הייתי נותנת לה יום מעל

25..... איך?! זה לא הגיוני.....

אם זה ידהים אותך..

זה ידהים אותך עוד יותר- לורן עשתה ניתוח באף. אבל אולי את כבר יודעת את זה...
שמרית.

roooonnie

New member
המתיו פרי הזה

יצא כבר נראה לי עם כל שחקנית אפשרית ככה שאני לא בטוחה אם זה משהו רציני,בתנאי כמובן שזה נכון... הם גם לא נראים מתאימים אבל שניהם אכן חמודים... ונראה לי שלורן בת 36 (לא לגמרי בטוחה), בכל מקרה היא יותר מבוגרת ממנו....
רוני

z O e i

New member
מממ... באמת מוזר...

אבל את נורא אוהבת את שניהם, אז... נתרגל... חוצמזה גם ככה רוב הסיכויים שזה לא יחזיק כמו כל מערכות היחסים של מת´יו פרי...

ללו

New member
בן כמה הוא בכלל?

ואני אישית חושבת שהוא ממש חמוד, רק חבל שהם לא מתאימים...
נשיקות

ללו

New member
אממממממ....32?

הוא נראה יותר לא? וזה גם הגיל שלו בסדרה...נראה לי... והיא נראית... זוג מוזר ביותר...
נשיקות

Fade to blacK

New member
איזה יופייייייייי

לורן ומתיו (אהובייייייייייי) אבל כשחושבים על זה שוב אז הם באמת לא נראים מתאימים..

למעלה