רכילות מנתניה

רכילות מנתניה

קיבלתי את זה בלינק. חברים מנתניה חוגגים ונכנסים לרכילות
מזל טוב לרם, ביי דה וואי....

EO117

New member
מזל-טוב רם עד 120 שנה

ומה אתה עושה בחייך בימים אלו?

EO117

New member
ויש כאלו שלא משרתים כי הצבא

לא רוצה לקחת עליהם אחריות וכן יש כאלו שהצבא דחה אותם מהתנדבות מאותה סיבה רפואית ולא נראה לי שאתם צריכים לדחוף את האף שלכם בנושא שאתם לא יודעים עליו רבע.

ביאטה

New member
בדיוק לזה קוראים התנדבות

כשהצבא לא מוכן לקחת אחריות על מצב בריאותו של החייל. לא משנה, זה לא נושא השרשור. רם, מחכים לך בשינוי כשתשתחרר. תרגיש קצת דה ז'ה וו וזה טוב !

תמיר1991

New member
ויש כאלה שלא מבינים שיש אנשים שכן

רוצים לשרת אבל לא יכולים. הקטילות האלה לא היו במקום, וחבל
תמיר.

ביאטה

New member
בלי שום קשר לנושא

תמיר, אתה עוד צעיר מדי כדי להבין את המערכת הצבאית מהכיוון של צו ראשון והלאה. אני רוצה שתצביע לי על בן אדם אחד שבאמת רוצה להתייס ולא נתנו לו אין דבר כזה בצה"ל. כיון שאני נלחמתי במערכת, אני עומדת מאחורי דבריי. אני מוכנה לתת ייעוץ (חינם...) לכל מי שירצה בעניין. גיוס נעים ושירות קל שיהיה לכם !

דם הבן

New member
זה כן במקום!

מי שלא יכול לשרת, לא יכול גם ללכת לעבוד? כי לעשות עבודה משרדית, שיכולה גם היא להיות מאד מועילה (אם היא במקום הנכון) אפשר לעשות בכל מסגרת. וכששאלתי את אלירן למה הוא לא מתנדב לצבא, התשובה שקיבלתי היתה שזה לא משתלם לו כרגע. אם הוא היה אומר לי שיש לו בעיה בריאותית שבגללה הוא לא יכול לשרת, ולא יכול להתנדב, מילא. אבל התשובה היתה שזה לא משתלם. גם לי לא משתלם לצאת 10-4, לאבד קשרים עם חברים, שלא לדבר על קשרים בשינוי, לפגוש את החברה שלי 8 ימים בחודש, ולקבל 400 שקל.

למעלה