רכיבת בוקר מחר...

רכיבת בוקר מחר...

אז ככה... במפתיע התפנה לי הבוקר מחר ורציתי לדעת אם יש מישהו/מישהי שרוצה להתלוות אלי לרכיבה מאזור אשדוד/אשקלון עד לצאלים (כ 80-90 ק"מ). החזרה היא ברכב (מחכה לי שם). אמור להיות בוקר יפה מחר
, התנועה באזור הזה הרבה יותר דלילה מכבישי המרכז
, ואחרי הגשם של סוף השבוע
- הנוף אמור להיות פיצוץ...
הקצב יהיה נינוח מאד
. מי שרוצה שישרשר או ישלח לי הודעה...
(רכיבת כביש כמובן... כאילו דה...)

הפסדתם!!!

היה נהדר... תודה ששאלתם. אומנם קצת מבאס לרכב לבד - אבל מזג האוויר והפריחה הפיגו את בדידותי... פשוט מזג אוויר קלאסי. רוח נעימה שאפילו נתנה לי קצת דחיפה באיזו ירידה (תמונה מצורפת), כבישים ריקים יחסית... בקיצור, כמו שנאמר,ה פ ס ד ת ם . . .

אתה צודק אבל...

לא מדובר בירידה חדה, אלא ירידה ארוכה שניתן לפתח בה מהירות... תצרף לזה רוח גבית טובה ודיווש בקצב מטורף - והרי לך. הקטע הוא למיטב זכרוני או בין בארי לצומת גמה, או בין צומת גמה לצומת מעון. דרך אגב לאורך הרכיבה הזו חציתי 3 פעמים את ה 50 קמ"ש ופעם אחת את ה 60 קמ"ש... ואם כבר אני כותב אז המהירות המקסימאלית שלי הייתה 81 קמ"ש בירידה של זכריה לצומת עזקה לפני כמה חודשים...

hurod

New member
"הקצב יהיה נינוח מאד" סוף ציטוט

81 קמ"ש... קצב מה זה נוח... Comfortable is in the eye of the beholder... o

אני רק טוב בירידות ../images/Emo8.gif

המהירות הממוצעת שלי בסוף הרכיבה (כ 80 ק"מ) הייתה על 28.4 קמ"ש, אז אפשר להבין...

בעבר גרתי באיזור, מקום נפלא. המשך

המקום נקרא מושב תלמי-אליהו, הורי גרים שם. זה נמצא כמה קמ' דרומית לצומת מעון, לפני קיבוץ גבולות. ובעניין המהירות. גם בירידות החדות ביותר- צובה ונס-הרים, הרוח הייתה בולמת אותי על 74,76 מקסימום 80 קמ"ש(גם משקלי הדל 51-52ק"ג לא הוסיף) עד ש...שבת אחת הייתה רוח מזרחית, דהיינו גבית בירידה מנס-הרים והספידומטר הראה 95. זה היה אחד הדברים המפחידים ביותר. אני חושב שאולי יכלתי להגיע ל 100, אבל כשראיתי את הספרות עולות בקצב מסחרר חשבתי על אשתי ובני התינוק והחלטתי ליישר את הגוף ולבלום...

למעלה