חבקים מנרוסטה - יש בכל חנות לאספקה טכנית. כבל נחושת מחוזק - לא יודע מה זה מחוזק. אבל בכל מיני ג'אנקיות של מתכות ניתן להשיג כבלי נחושת. מבודד - ניתן לבנות לבד מצינור פי.וי.סי. מפסק בורר אנטנה תצטרך ליבא בעצמך. עוז
עוז - הגיון וידיים טובות יש - אבל לא מסביר הכי טוב..... 1. אני זקוק לחבקים אמיתיים מנירוסטה איכותית. מה שיש בחנויות שהזכרת הוא מוט הברגה מכופף עם מזלג מייד אין טורקיה 2. אני מתבוון לחוט נחושת שזור מחוזק בפלדה לבניית אנטנה דייפול מחוטים.נתמזל מזלי ויש לי אפשרות לבנות אחת כזו 3. מבודד מפי וי סי טוב אולי לאנטנה עצמה - אבל לא לכבלי הפלדה המחזיקים את התורן ובעניין הג'נקיה - אני מחפש הרבה זמן אחת כזו. יש לך רעיון.כתובת.טלפון ?? מיקי
1. חבקים מפלדה עם ציפוי אבץ אין איתם שום בעיה והם יחזיקו מעמד לפחות 10 שנים, מה זה נירוסטה איכותית ? חבקים מנירוסטה עשויים מנירוסטה AISI 316 לא תמצא מנירוסטה 416. תוכל לרכוש אצל הכל לבית אלי ז'בוטינסקי 93 רמת גן03-7515875 או אצל כל תבריג 6873914 יש לו מבחר ברגים וקשיחים מנירוסטה. 2. גם לטמבוריה או היפר רוזנפלד בסגולה ותוכל לרכוש מבודדים איכותים עם תבריג בכול צד. (משתמשים איתם חשמלים לבידוד פסי ארקה).. 3. קנה חוט כביסה עשוי מחוטי פלדה עם ציפוי פלסטיק (לא חובה להשתמש בנחושת).
לא ברור לי למה אתה צריך כבל נחושת שזור מחוזק בפלדה - נראה לי קצת מעל הנדרש. מבודדים לכבלי פלדה המחזיקים את התורן - מיותר לטעמי. אלא אם כן אתה הולך לשדר בעוצמות של מאות או אלפי וואטים. חבקים או U בולטס יש בכל בורג ברחוב הגדוד העברי בת"א. ג'אנק - יש באיזור התעשייה ליד שוהם. יש גם באזור התעשייה בחולון. עוז
קוטר הכבל לא ממש קריטי (רק מבחינת חוזק מכני). אל תשכח שגבל בעל קוטר גדול הינו בעל משקל גדול. בכול מקרה מצורפת תמונה נוספת של חיבור האנטנה אצלי למעקה המרפסת.
הייתי הבקר בשוהם, או מודיעין עלית.יש לו ציוד רב, אבל רובו לא רלונטי לחובבי רדיו. אגב יש לו אנטנה גדולה ורצינית ל-440 MHZ.למי שמעוניין איפה הג'נק בחולון ??
אכן יש לו מלאי עצום - ואפילו כבל אנטנה של דייפול צבאית אבל - היה דק ולר נראה משהו מה שכן מצאתי שם - כבל 8 גידים למסובב אמטנה - אפילו בצבעים המקוריים (צבעי נגדים למבינים.....) איפה הג'נק בחולון ?????