רכיבה...

רכיבה...

אני מחפשת חווה סוסים באזור המרכז לטיול של כמה שעות רכיבה. מישהו מכיר?

בעיקרון יש הרבה חוות עם טיולים

אבל אם תהיי קצת יותר ספציפית לגבי המקום אולי אני אוכל להגיד לך איזה יש... בעיקרון ממה שאני ראיתי לחוות אביטל בבית יצחק יש טיולים נורא יפים! גם ארוכים וגם קצרים!

לדעתי סימבה יותר.

ובקשר לסוסים- אני מדברת על אזור תל אביב והמרכז - כלומר אזור השרון למשל לא כלול (שם יש הרבה חוות אבל לצערי זה לא בתחום). אני יודעת שיש ברמת גן חווה אבל לא הצלחתי למצא את האתר שלה ושמעתי שיש בראש העין גם כן משהו... אבל שוב, לא הצלחתי למצא ... איפה זה בדיוק יוצא בית יצחק?

בעע.. עד שהגבתי../images/Emo107.gif

שמת הודעה שאת לא רוצה באיזור השרון... החווה ברמת גן לא עושה טיולים לפי מה שידוע לי. ננסה לחפש בשבילך עוד חוות. בכל מקרה, בשביל טיול בחוות הנ"ל שווה להשקיע ולנסוע לשם לפי דעתי, במיוחד אם מדובר בטיול חד-פעמי. בית יצחק, גם ליד נתניה (נדמה לי).

:)

אני יודעת, החוות באזור מכמורת וכו' הן באמת שוות אבל אני לא בטוחה שאני אגיע עד לשם ולכן אני מחפשת משהו יותר קרוב...

NTL

New member
למה רק 2?

יש גם את מועדון רכיבה רעננה. www.farm4fun.com

מתקדמת צפונה...

אני מבינה שאין טיולים באזור המרכז ולכן החלטתי לקחת צפונה. אז עכשיו אני מחפשת המלצות על טיולי סוסים באזור נתניה וצפונית. התקשרתי לחבצלת השרון אבל הטיולים שלהם קצרים מידי (רק שעה) ואני מחפשת משהו יותר ארוך (שעתיים פלוס). אני אשמח לעוד המלצות בבקשה

2eye

New member
אם את יודעת לרכב

אפשר גם ב חוות בני ציון, אני יודע שהם עושים טיולים.

תגדיר יודעת לרכב:)

ניסיון של טיול 3 ימים אינטנסיבי על סוסים נחשב ליודעת לרכב?

dixie chick

New member
לא...

וגם בני ציון עושים טיולים למיטב ידיעתי רק בתור חלק מלימודי הרכיבה שלהם (כחלק מהשיעורים הסטנדרטיים). יכול להיות שהם שינו מדיניות אבל למיטב הידוע לי הם לא עושים רק טיולים.

שילגיה18

New member
יש את....

חוות רעננה כפי שכבר המליצו לך קודם. כדאי לך לברר שם כי מומלץ לצאת משם לטיולים.... אם את רוצה פרטים תתקשרי אליהם יש להם אתר אינטרנט גם שהוא: http://www.farm4fun.com/home_page.htm

תודה../images/Emo140.gif

התקשרתי לקקטוס,רעננה וחבצלת השרון ובכולם הטיולים מאוד קצרים (50 דקות עד שעה וחצי)... מישהו מכיר חווה עם טיולים ארוכים יותר?

2eye

New member
יודעת לרכב זה

ידע בסיסי, אבא שלי אחרי 10 שיעורים כבר יוצא לטיולים של כמעט כל שישי, מספיק ידע די בסיסי.

למעלה